Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ι. Πεχλιβανάκης: Συγχαρητήρια σε διμοιρία της ΥΑΤ που συνέδραμε ώστε να βρεθούν αντικείμενα που είχαν κλαπεί από πολίτη!


Ένα ιδιαίτερο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε διμοιρία της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή, απογευματινές ώρες στην περιοχή του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ΑΡΗ-ΠΑΟ...
Πολίτης πλησίασε διμοιρία όπου υπέδειξε πως συγκεκριμένα άτομα αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας και πως βρίσκονταν μέσα σε βανάκι λίγο πιο πέρα.
Η διμοιρία και τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και προσέγγισαν το εν λόγω όχημα όπου σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρέθηκαν πράγματι τα παρανόμως αφαιρεθέντα αντικείμενα.
Ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία στο οικείο τμήμα και η πολίτης υπέρ ευχαρίστησε όλα τα παιδιά της διμοιρίας.
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα αυτά τα παλικάρια που δε λειτούργησαν "ωχαδερφιστηκά" και για μία ακόμη φορά έδειξαν πως η υπηρεσία μας , όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας, λειτουργεί επαγγελματικά.Ωστόσο , δυστυχώς πολλές φορές τέτοια περιστατικά δεν προβάλλονται ούτε χαίρουν της δέουσας προσοχής.
Το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει ,από υπηρεσιακής άποψης ,είναι μια εύφημος μνεία.Ειναι μια πράξη αναγνώρισης εκ μέρους της υπηρεσίας μας που δυστυχώς και αδίκως, σπάνια γίνεται αναγνώριση των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Συγχαρητήρια και μπράβο σας παλικάρια.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια