Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανθήλη: «Να παρακαλάει να τον πιάσει η αστυνομία πριν από εμάς»!


Έριξε κάτω τον παππού και του άρπαξε τη σύνταξη. Ανάστατο όλο το χωριό…Απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι στην Ανθήλη, μετά τη νέα θρασύτατη ληστεία από νεαρό Ρομά σε βάρος υπερήλικου ζευγαριού του χωριού.

Πρόκειται για γνωστό παραβατικό άτομο που διαμένει στον καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή και πλέον όλο το χωριό τον αναζητεί, ανεξάρτητα από τις ενέργειες της αστυνομίας.
«Να παρακαλάει να τον πιάσει η αστυνομία πριν από εμάς», είπε στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής, καθώς φέρονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν ατιμώρητο το νεαρό ληστή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το Σάββατο (1/6) γύρω στις 16:30' ο παππούς ηλικίας 86 ετών, ήταν σίτι του, έχοντας μόλις πάρει τη σύνταξη τη δική του και της συζύγου του, γύρω στα 550 ευρώ. Ο νεαρός Ρομά βρήκε την ευκαιρία να του επιτεθεί μέσα στο σπίτι του. Τον πέταξε κάτω και του άρπαξε όσα βρήκε πάνω του, ενώ εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ηλικιωμένος τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα κι έδωσε το όνομά του στους αστυνομικούς που έχουν ξεκινήσει αναζητήσεις για τη σύλληψη του. Ανεξάρτητα από τις δικές τους κινήσεις όμως, όπως σημειώσαμε, όλοι οι κάτοικοι του χωριού, βρίσκονται στο πόδι και ψάχνουν κι εκείνοι.


Πηγή: lamiareport.gr


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κύριος ρομά μόλις οι αρχές τον βρουν , χωρίς τα λεφτά του παππού θα πάει στο δικαστήριο και θα φάει μια τριετή αναστολή που δεν θα μπορεί να την χονεύσει βεβαίως βεβαίως!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι ψηφίζουν στην Ανθήλη άραγε ; Μήπως τα γνωστά κόμματα που χαϊδευαν και χαϊδεύουν ακόμα του κακοποιούς; Άρα είναι συνένοχοι κ δεν τους λυπάμαι.