Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σφοδρή επίθεση σε βάρος αστυνομικών στη Νέα Φιλαδέλφεια


Περιπου 250 άτομα επιχείρησαν να κάνουν ντου στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του χθεσινού δεύτερου τελικού για το πρωτάθλημα χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκτόξευσαν πέτρες, μάρμαρα, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα σε βάρος των αστυνομικών, ταυτόχρονα ορισμένα άτομα που ήταν στο γήπεδο επιτέθηκαν και αυτοί στους αστυνομικούς με διάφορά αντικείμενα ενώ υπήρξε και τρίτη ομάδα ατόμων τα οποία ανέβηκαν στην ταράτσα και έκαναν και εκείνοι επιθέσεις.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης ώστε να απομακρύνουν τους νεαρούς οι οποίοι συνέχιζαντις ρίψεις αντικειμένων.

Προκλήθηκαν ζημιές στο γήπεδο και στον εξοπλισμό αστυνομικών ενώ δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατά τα άλλα ο κ. Χρυσοχοΐδης λέει παντού πως έχει επιβάλει την τάξη...Επίσης ,ενώ ακόμα είναι νωπά τα γεγονότα με τη δολοφονία του αείμνηστου ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ συνεχίζει να επικρατεί ένα μπαχαλο μια ανομία δίχως τέλος και στο χώρο του αθλητισμού... Ο Υπουργός απέτυχε σε όλα ... Ας παραιτηθεί επιτέλους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεί για Υπουργός Προστασίας του πολίτη να μην κάνει, αλλά για Υπουργός τουρισμού θα είναι τέλειος, αφού κατάφερε να μετατρέψει τα αστυνομικά τμήματα σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών κλπ. Το μαξίμου ακούει ; Έχουμε το τέλειο πρόσωπο για να εκτοξεύσει τον τουρισμό μας. Μπορεί να μπουν και στην πλατφόρμα AIR bnb ξενώνες των ΑΤ για να βγάζουν και λεφτά όταν δεν έχουν πληρότητα σε κακοποιημένες γυναίκες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάτσε ρε συνάδελφε,αμέσως εσύ να παραιτηθεί...Κάτσε να φτιάξει το FBI που λέει.Για να γίνει δουλειά,μη νομίζεις ότι κρύβεται τίποτα άλλο από πίσω...απαπα .Άτομα έχουμε και για το FBI και για τα καινούργια γραφεία ενδοοικογενειακής βίας κτλ κτλ.Σε λίγο δλδ θα μας πείς,ότι προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξίγκι.Και αύξηση καθαρή κανά 40αρι πήραμε,δε σε καταλαβαίνω δλδ τι άλλο θέλεις και λες να παραιτηθεί η Υπουργάρα μας.