Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα - Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Οι αποσπάσεις είναι προσωρινό μέτρο για την κάλυψη κάποιων αναγκών







Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχε τη Δευτέρα 3-6 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας








Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που επισκέφθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 την Πάτρα είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αποτελούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο Κόρδα Ιωάννη, την Β΄ Αντιπρόεδρο Χαϊκάλη Αργυρώ και τον Γενικό Γραμματέα Μπαλάση Γεώργιο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εκτέθηκαν εν συντομία, λόγω των προεκλογικών του υποχρεώσεων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην περιοχή της Αχαΐας και ζητήθηκε νέα συνάντηση στο





Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή σε σύντομο χρονικό διάστημα νέα επίσκεψή

Είμαστε το Κέντρο. Εμπιστευθείτε μας. Μπορούμε. Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη ΕυρώπηΔιαβάστε περισσότερα




Φώτισε την αυλή σου με δωρεάν ποιοτικό Led φως από τον ήλιοΗλιακός Λαμπτήρας Led






του στην πόλη της Πάτρας, ώστε να του εκτεθούν διεξοδικά τα ζητήματα αυτά.

Βασικά ζητήματα που έθεσαν υπόψη του Υπουργού τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας ήταν οι καθυστερήσεις στην ανέγερση του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου και η έλλειψη ενημέρωσης των Πολιτών για αυτό το θέμα, οι οποίες έχουν φέρει και κάποιες αντιδράσεις. Ακόμα συζητήθηκε το θέμα των αποσπάσεων προσωπικού για τις οποίες η Ένωση ζήτησε να γίνονται με την επιθυμία του αποσπασμένου αποκλειστικά, με μέτρο την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών προέλευσης καθώς και η επιλογή να γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.









Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι οι αποσπάσεις είναι προσωρινό μέτρο για την κάλυψη κάποιων αναγκών.

«Η Ένωση μας αναμένει την ανταπόκριση του κ. Υπουργού στο αίτημα συνάντησης μας, ώστε να εκτεθούν σε αυτόν αναλυτικά και διεξοδικά τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή μας, όπως μεταξύ άλλων οι ελλείψεις σε προσωπικό, ο απαρχαιωμένος στόλος οχημάτων και εξοπλισμού και τα πάρεργα που συνεχίζουν να εκτελούν οι Αστυνομικοί τα οποία τους απομακρύνουν από το κύριο έργο τους, αυτό της αστυνόμευσης», τονίζει τέλος η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: www.thebest.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια