Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρητορικά ερωτήματα για τις εκλογές της Ε.ΑΣ.Υ.Α. - Του Ιωάννη Τσοκαναρίδη


Τις προηγούμενες ημέρες έλαβε χώρα η διεξαγωγή των εκλογών της Ένωσης Αθηνών και ευχαριστώ τον καθένα προσωπικά που με στήριξε με την ψήφο του. Εκλογές που δυστυχώς προσωπικά δεν τις χάρηκα όπως περίμενα… Ο λόγος ήταν ότι κάποιοι (και σε αντίθεση με όσα διατυμπάνιζαν) δεν ήθελαν να γίνουν εκλογές και έκαναν τα πάντα ώστε να μην διεξαχθούν. Την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές γίναμε μόνιμοι κάτοικοι των δικαστηρίων, αφού ορισμένοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα για οποιοδήποτε απίθανο λόγο μπορεί να φανταστεί κανείς. Σε δύο δίκες εισέπραξαν αντίστοιχες ήττες. Κατά τη διεξαγωγή δε των εκλογών, κάθε μέρα εμπεριείχε και από μια ένσταση για «αστείους» λόγους.


Ήρθαν λοιπόν τα αποτελέσματα με τα οποία οι αστυνομικοί «μίλησαν»! Οι συνάδελφοι «μίλησαν». Πήρατε φρονώ όλες τις απαντήσεις σας και ακόμα ο «ανυπότακτος» επικεφαλής τους (από επικεφαλής ΑΜΑ έγινε ξαφνικά ανυπότακτος !!!) ο οποίος  μην μπορώντας να χορτάσει τη βαριά του ήττα, παινεύεται ότι θα προσφύγει εκ νέου στα δικαστήρια !!! Πραγματικά έχετε ξεπεράσει κατά πολύ όλους αυτούς που εσείς οι ίδιοι κάποτε στηλιτεύατε ότι έσερναν την Ένωση στα δικαστήρια !!!  Δεχθείτε κύριοι τη μεγαλοπρεπή ήττα σας και αφήστε μας να ασχοληθούμε με τα προβλήματα των αστυνομικών - μελών μας… 

Η μόνη διέξοδος για εσάς μετά από αυτή τη συντριπτική ήττα είναι να παραιτηθείτε, αφού εσείς οι «ανυπότακτοι» είστε τόσο υποτακτικοί που τόσα χρόνια δεν έχετε σηκώσει κεφάλι από το «σύστημα» που έχει δημιουργηθεί στο συνδικαλισμό, κάτι το οποίο αποβαίνει αποκλειστικά εις βάρος των αστυνομικών –μελών μας!  

Πάντως, θέλω να θέσω μερικά ερωτήματα...

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ για ποιο λόγο δεν έθεσε τον εαυτό του στην εκλογική διαδικασία  για να τον κρίνουν οι συνάδελφοι ; Μήπως φοβήθηκε τη «σύγκρουση» με τον Πάκο; Λέτε να  μετατεθεί σε όμορη  Ένωση για να διασωθεί ή μήπως θα συνταξιοδοτηθεί; Είναι ηθικό ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ να μην είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος;

Τα έξοδα για τα ασφαλιστικά μέτρα ποιος τα πλήρωσε; 

Η ενεργή παρουσία κορυφαίου στελέχους της ΠΟΑΣΥ που ανήκει σε Ένωση της επαρχίας και ο οποίος μοίραζε με τα χεράκια του ψηφοδέλτια κατά την διάρκεια και των τεσσάρων μερών των εκλογών και ο οποίος ψήφιζε (!!) με ηλεκτρονικά μέσα στην αίθουσα της ΓΑΔΑ, δεν συνιστά πρωτοφανή παρέμβαση;;; Ο θεσμικός του ρόλος είναι να ασχολείται με τα προβλήματα του συνόλου των αστυνομικών και όχι να προσπαθεί να διασώσει τους «δικούς» του, για να μη δυναμώσει η Αθήνα και ο Πάκος !!! Ούτε αυτό το κατάφερε όμως!  


Πρώτη φορά στη ζωή μου διάβασα ότι εκλέγονται οι πρώτοι αναπληρωματικοί !!

            Καλώ όλους τους συναδέλφους (Αττικής και επαρχίας) να συνταχθούν με τον Πάκο Δημοσθένη και τον Τσαϊρίδη Θοδωρή, αφού όπως αποδείχθηκε και στις εκλογές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αποτελούν τη μόνη διέξοδο προκειμένου να «ανασάνουν» οι αστυνομικοί οι οποίοι  καθημερινά «ματώνουν» προκειμένου να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες.  

Η αλλαγή έρχεται…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια