Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα ημερίδα από την Ασφάλεια Αιγιαλείας - Την Πέμπτη στο ΚΑΠΗ Αιγίου


Ο Διοικητής της Ασφάλειας Αιγιαλείας κ. Ιορδάνης Μαγειράκης σε συνεργασία με τους συνεργάτες του, αυτή τη φορά ευαισθητοποιούνται για μια άλλη ηλικιακή ομάδα της κοινωνίας, αυτής της τρίτης ηλικίας που πολλές φορές αποτελούν τα θύματα των περιστατικών απάτης, που εκδηλώνονται από δράστες που σκοπό έχουν την απόσπαση χρηματικών ποσών από αυτούς.

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας, το οποίο πέρα από την εξαιρετική κατασταλτική δράση που έχει επιδείξει το προηγούμενο διάστημα, επενδύει στην πρόληψη ως μορφή αντιμετώπισης του εγκλήματος, γι’ αυτό και συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Εκτιμάται ότι η ενημέρωση των ανυποψίαστων πολιτών μπορεί να βοηθήσει και να μειώσει τα περιστατικά απατών στην περιοχή μας.

Άμεση ήταν η αποδοχή από το ΚΑΠΗ Αιγίου για την ενημέρωση των μελών του. Μάλιστα η ενημέρωση θα υλοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 6/6/2024 το απόγευμα στις 5:30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης) στο χώρο του ΚΑΠΗ Υψηλών Αλωνίων στην Μελετοπούλων 7 στο Αίγιο.

«Ασφάλεια και Δήμος Αιγιαλείας σε απόλυτη ευθυγράμμιση»

Σε ένα κλίμα συνεχούς και αγαστής συνεργασίας η Ασφάλεια απέστειλε σχετικό αίτημα στο Δήμο Αιγιαλείας και την Αντιδημαρχία Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας και τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο για να υποστηρίξουν την εν λόγω ημερίδα με μέσα και διανομή φυλλαδίων με χρηστικές οδηγίες στους ηλικιωμένους, όπου βρήκε άμεση ανταπόκριση, τονίζοντας ότι κάθε δράση με θετικό πρόσημο στην κοινωνία θα υποστηρίζεται.

Οι δράσεις όμως δεν σταματούν εδώ από την Ασφάλεια Αιγιαλείας, αφού ήδη σχεδιάζεται η ενημέρωση για τις άπατες να απευθυνθεί στο γενικό σύνολο το προσεχές διάστημα, ενώ ήδη με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας θα καταρτιστεί δράση για την καταπολέμηση των ναρκωτικών στο άμεσο μέλλον.


    Πηγή: filodimos.gr


    Δημοσίευση σχολίου

    0 Σχόλια