Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στρατηγός Φράγκος: Τον “έβγαλαν” ευρωβουλευτή... χωρίς να θέσει υποψηφιότητα


Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση εξελέγη ο κτηνίατρος Εμμανουήλ Φράγκος, ωστόσο τα συγχαρητήρια δέχεται... ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, σε σημείο μάλιστα να προκληθεί και εκνευρισμός στον παλαίμαχο αξιωματικό.

Η ευρύτερη πατρική οικογένεια του κτηνιάτρου στη Χίο αποκαλείται συχνά, όχι μόνο με το επώνυμό της αλλά και προφορικά και ανεπίσημα και με το παρωνύμιο «Φραγκούλης», κι έτσι ο 30χρονος αποφάσισε να προσθέσει, στο προεκλογικό του υλικό, δίπλα στο επώνυμό, του το παρωνύμιο αυτό, για λόγους τοπικής αναγνωρισιμότητας, γράφοντας εντέλει «Εμμανουήλ Φράγκος-“Φραγκούλης”». Αυτό όμως προκάλεσε και τη σύγχυση με τον επίτιμο αρχηγό του ΓΕΣ, του οποίου το μικρό όνομα είναι Φραγκούλης και το επώνυμο Φράγκος, λέγεται δηλαδή «Φραγκούλης Φράγκος».

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Φράγκος, «δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic). Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ».

Να σημειώσουμε ότι σε πολλές προηγούμενες χρονικές στιγμές ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ έχει δηλώσει την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική, εντέλει όμως δεν το έπραξε, ούτε με την Ελληνική Λύση ούτε με κανένα άλλο συγκεκριμένο κόμμα.


Πηγή: ant1news.gr


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο πολιτικοσ απατεονασ βελοπουλοσ παραπλανα τουσ ψηφοφοροους με τον ευρωβουλευτη του εμμανουηλ φραγκο και βαζοντασ στο ψηφοδελτιο σε παρεμθεση φραγκούλης ξεγελώντας τους ψηφοφόρους νομίζοντας οτι ειναι ο στρατηγος φραγγος φραγγουλης.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕς ΕΧΕΙ 500000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΝΤΟΙΤΣ ΒΑΝΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΙ ΤΡΑΠΕΖΑ .ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΙς Ο ΦΡΑΓΓΟΦΟΝΙΑΣ