Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Χρυσάφης Γρηγόρης για τις εκλογές της Ένωσης Αθηνών


Οι εκλογές της Ένωσης Αθηνών ολοκληρώθηκαν.

Νιώθω υπερήφανος καθώς ως επικεφαλής μιας ομάδας υποψηφίων που ανακοινώθηκε στους συναδέλφους μόλις δυο μέρες πριν τις εκλογές, απέναντι στον μεγάλο συνδυασμό της διοίκησης της Ένωσης, καταφέραμε και εκλέξαμε πέντε μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο! Μαζί μου εκλέγονται οι:
ΡΗΓΑΣ Νικολαος απο την Υπ/νση Τροχαίας Αθηνών,
 ΓΚΟΥΜΑΣ Βρεττός απο την ΔΕΕ,
ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ Μαρία απο την Υποδ/νση Ασφαλείας Αθηνών( πρώτη γυναίκα στην ιστορία των Δ.Σ. της Ένωσης)
ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ Δημήτρης απο την ΟΠΚΕ.
Επίσης εκλέγονται απο την ομάδα μας οι:
ΖΗΚΙΔΗΣ Χρήστος στην Ελεγκτική επιτροπή
 ΜΑΚΡΗΣ Ιωαννης στο συμβούλιο μεταθεσεων της ΓΑΔΑ,
ΣΤΕΡΓΙΟΥ Δημήτρης στο συμβούλιο της Ασφάλειας,
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Κωστας στο συμβούλιο της Δνσης Αστυνομίας Αθηνών,
ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ Νίκος στο συμβούλιο επισήμων
ΓΟΥΤΗΣ Λάμπρος στο συμβούλιο ΔΑΕΑ
ΚΑΡΓΑΣ Απόστολος στο συμβούλιο της Δ/νσης Αλλοδαπών
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος στο συμβούλιο Τροχαίας
ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ Ευάγγελος στην Άμεση Δράση.
Καθώς εδω και μήνες ακούγαμε συνεχώς οτι όποιος πάει απέναντι απο τον μεγάλο συνδυασμό της διοίκησης δεν θα εκλεγεί και μέχρι πριν λίγες μέρες η διοίκηση της Ένωσης προφανώς το θεωρούσε αδύνατο και μας αποκάλεσε ως ανύπαρκτη μειοψηφία, η πρώτη απάντηση στην αλαζονεία ήρθε απο χιλιάδες συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους ευχαριστούμε θερμά! Είναι αξιοθαύμαστο πόσοι πολλοί συνάδελφοι αγνόησαν περίεργες προειδοποιήσεις και αντισυναδελφικές συμπεριφορές και έκρυψαν ακόμα και στο πιο απίθανο μέρος των ρούχων τους το ψηφοδέλτιο για να μας ψηφίσουν θυμίζοντας δυστυχώς άλλες εποχές! Τους υποσχόμαστε οτι αυτή είναι μόνο η αρχή και αν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να μαζευτούμε τόσοι πολλοί, είμαστε σίγουροι οτι το επόμενο χρονικο διάστημα οι ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ αστυνομικοί της Αθήνας θα πολλαπλασιαστούμε! Ο δικός μας αγώνας ωστόσο θα συνεχιστεί παράλληλα και δικαστικά μέχρι τελικής δικαίωσης για όσες αυθαιρεσίες θεωρούμε οτι έλαβαν χώρα στην Γενική Συνέλευση, στις  κάλπες και την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Δυστυχώς εκατοντάδες συνάδελφοι που προσέρχονταν να ψηφίσουν στην ΓΑΔΑ όντας οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης, έβλεπαν αγανακτισμένοι οτι τους είχαν πετάξει εξω απο τον εκλογικό καταλογο την τελευταία στιγμή, με πρόφαση οτι δεν είναι μέλη γιατι υπηρετούν σε Υπηρεσίες εκτός Ένωσης Αθηνών, αλλά τα χρήματα απο τις κρατήσεις τους μια χαρά τα δεχόταν η Ένωση μέχρι λίγες μερες πριν τις εκλογές!! Την ίδια ώρα άλλοι συνάδελφοι που ανήκουν στις ίδιες οργανικές Υπηρεσίες με αυτους που αποκλείονταν, ψήφιζαν κανονικά!!  Υπο αυτές τις συνθήκες, αυτό που καταφέραμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ήταν ενας άθλος και ευχαριστώ ολους τους συνυποψηφίους της ομάδας μας για την συνεισφορά τους!
Αναμένουμε απο την νέα διοίκηση της Ένωσης Αθηνών τις άμεσες ενέργειες της για την ίδρυση παιδικών σταθμών που επικαλέστηκε ως μείζον ζήτημα για την διεξαγωγή των εκλογών ενα χρόνο νωρίτερα. Θα παρακολουθούμε και θα ενημερώνουμε τους συναδέλφους για όλες τις εξελίξεις για τα οικονομικά, εργασιακά και θεσμικά ζητήματα που αφορούν τους υπηρετούντες στην Αθήνα.
Αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα με τον ακριβή αριθμό ψήφων των εκλεγμένων για το Δ.Σ. και τα συμβούλια και θα ενημερώσουμε εκ νέου.
Η καταμέτρηση και τα αποτελέσματα για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ θα καθυστερήσουν λόγω του μεγάλου αριθμού υποψηφίων. Η υπομονή είναι αρετή! Οποιος βιάζεται καμιά φορά σκοντάφτει..



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια