Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ι. Πεχλιβανάκης: Πρώτα σε υποτιμούν, έπειτα σε λοιδορούν ,και μετά σε συκοφαντούν . Στο τέλος όμως, έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ...


Θα μπορούσα να γράψω πολλά του ίδιου επιπέδου με ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ειδικό εκλογικό αναλυτή.Φωτογραφίες με entrée πιάτα,με επιδόρπια,με ανεπαίσχυντες λεζάντες και παγωτά σε σχήμα γεννητικών οργάνων,που δυστυχώς δεν τιμούν κανέναν.
Δεν θα το κάνω,δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία..
Σήμερα που συμπληρώνονται 6 μήνες από την αδόκητη απώλεια του ΑΕΊΜΝΗΣΤΟΥ ΓΙΏΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ,
συνέπεσε να βγουν τα αποτελέσματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.
Αποτελέσματα, που το λιγότερο είναι εκκωφαντικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Το 12-5 στο Δ.Σ. και το 120-8! ! !
Ναι 8, δεν είναι έργο του δαίμονα του πληκτρολογίου ,είναι όντως μονοψήφιος αριθμός.
Ένα αποτέλεσμα που με μια γρήγορη ανάλυση φέρει..ΑΛΛΑΓΗ πλεύσης στο δρόμο της Ομοσπονδίας.
Δεν θυμάμαι καμία άλλη φορά ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ να μην ήταν Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος .
Νόμιμο σίγουρα είναι .. Είναι όμως και ηθικό;;;
Για όλους εσάς κυρίες και κύριοι συνάδελφοι που συλλήβδην κατηγορείτε το συνδικαλιστικό κίνημα
για τα βαλτωμένα πενθήμερα, για τα βραδινά, για το εκλογικό επίδομα,ακόμα και για το αμετάθετο που ξαφνικά συζητιέται, όλα αυτά είναι ζητήματα που τα διαχειρίζεται το Δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
Τα πρωτοβάθμια σωματεία άπτονται των αρμοδιοτήτων σε ό,τι αφορά τα καθημερινά υπηρεσιακά ζητήματα και τον έλεγχο της διοίκησης σε θέματα ωραρίων, ετήσιων μεταθέσεων και αντίστοιχες αρμοδιότητες με τα προαναφερόμενα.
Όλες τις οικονομικής φύσεως διεκδικήσεις τις έχει ,εκ του ρόλου της,η ομοσπονδία..Για να τα κατήγοριοποιουμε και να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι..
Τους συναδέλφους έξω τους ενδιαφέρει να ξέρουν πως όταν κάνουν τη δουλειά τους είναι,το λιγότερο, θωρακισμένοι νομικά,που δυστυχώς μόλις χθες γίναμε μάρτυρες δημοσιεύματος που τους αποδίδει ευθύνες για τον τρόπο που ενήργησαν σε καταδίωξη.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε απαιτήσει από το υψηλότερο συνδικαλιστικό μας όργανο σαφής εντολές εμπλοκής.
Έχουμε τόσα θέματα ανοιχτά και δεν βλέπουμε μια συντονισμένη ενέργεια με απτά αποτελέσματα.
Είχαμε τον προηγούμενο μήνα μια κινητοποίηση σωστή για το αντίτιμο των ξενοδοχείων στις εκτός έδρας μετακινήσεις,αλλά στην πορεία διαμαρτυρίας που οργάνωσε η Ένωση Αθηνών για το συνάδελφό μας,η ίδια η Ομοσπονδία καλούσε σε μικρές συγκεντρώσεις ανά Διεύθυνση.
Αυτά όλα κύριοι ταγοί της Ομοσπονδίας έφεραν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα στις δύο μεγάλες ενώσεις της Ελλάδας: Αθήνα Θεσσαλονίκη.
Χάσατε την επαφή με τον συνάδελφο που βρίσκεται κάθε μέρα στον εργασιακό του στίβο.
Οχυρωθήκατε πίσω από τις θέσεις σας και ξεχάσατε πως η οικονομική δυσπραγία, ειδικότερα στα μεγάλα αστικά κέντρα , εξαναγκάζει τους συναδέλφους από της 10 του μήνα να δυσκολεύονται εν τοις πράγμασι , να ανταπεξέλθουν τον υπόλοιπο μήνα.
Φωτογραφίες μόνο με τον κ.Πρωθυπουργό αγκαλιά χωρίς ούτε καν να ειπώνεται μια κουβέντα για το επικίνδυνο ,είναι σαν τα καθρεφτάκια στους Ναβάχο.
Μια επίδειξη καθαρά κομματική που τον συνάδελφό δεν τον ενδιαφέρει.
Οι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες και όχι στις δικαστικές αίθουσες..
Και να γνωρίζεται πως Ομοσπονδία χωρίς να είναι σε καίριες θέσεις η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη δεν γίνεται.Είναι σαν να κερδίζεις τις εκλογές,να είσαι πλέον Πρωθυπουργός και να μην βάλεις υπουργούς από τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας! Με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να σταθεί το οικοδόμημα.
Καλώς ή κακώς,το μεγαλύτερο ποσοστό προβλημάτων το αντιμετωπίζουν αυτές οι δύο πόλεις, είναι ανήκουστο να τις αποκλείσεις!
Άραγε ποιός χρηματοδότησε την προσφυγή τους στα διοικητικά δικαστήρια, ΔΥΟ φορές, της Ένωσης Αθηνών,που όλοι ξέρουμε πόσο ακριβή είναι η κατάθεσή τους.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες της συντριπτικής νίκης Πάκο Δημοσθένη, Κώστα Χυτά ,στην ήρεμη δύναμη τον Κοσμίδη Θεμιστοκλή,στον παλιό μου συνοδοιπόρο σε άλλο ΤΜΕΤ βέβαια Ιωάννη Τσοκαναρίδη,στον προφήτη, για εμένα πλέον, Καρδιασμένο Μιχαήλ που στην ομιλία του στο συνέδριο είχε προβλέψει πως ο νυν Πρόεδρος δε θα βγει ούτε αντιπρόσωπος,και φυσικά στα δύο κοσμήματα, κατά την δική μου εκτίμηση, και στην υπηρεσία τους αλλά και στο συνδικαλιστικό κίνημα, Θεόδωρο Φούκα και Τάκη Κυριακάκο που μέσα από την ηρεμία του λόγου τους και τις εύστοχες τοποθετήσεις τους έδιναν πάντα τη σωστή διάσταση των πραγμάτων..
Όσο για σένα Γιαννάκη Κρόκο σε ήξερα πριν μπεις στην αστυνομία από το καλοκαίρι του 2000.
Οι εκλογές τώρα ξεκινάνε, στη συντριπτική πλειονότητα των Ενώσεων, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έδειξαν το δρόμο, στο χέρι και των υπολοίπων αν θέλουμε να αλλάξουμε ή να συνεχίσουμε στο ίδιο καθεστώς.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια