Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΥΠΣ: Στήριξη και άμεση αποκατάσταση των συναδέλφων μας συμβασιούχων πυροσβεστών


Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Η Ομοσπονδία μας λόγω του Συνεδρίου της που πραγματοποιείται σήμερα στην Καστοριά δεν μας επιτρέπει να βρεθούμε κοντά σας.

Η Ομοσπονδία μας σας συγχαίρει για την μαχητικότητα σας που επιδεικνύετε, στηρίζει και χαιρετίζει τον αγώνα και την σημερινή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, για την εργασιακή αποκατάσταση των Συμβασιούχων Πυροσβεστών με άμεση αξιοποίηση τους, ως Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς.

Η στήριξη του αγώνα των συναδέλφων μας Συμβασιούχων Πυροσβεστών, απορρέει τόσο από το διεκδικητικό μας πλαίσιο όσο και από ομόφωνη απόφαση του ανώτατου οργάνου, του Συνεδρίου μας και δηλώνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις εκ μέρους της Πολιτείας, με άμεση πρόσληψη ως Πυροσβέστες επί θητείας. Συνεχώς δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι το Π.Σ. απαιτεί ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό και ιδίως από συναδέλφους έμπειρους και δοκιμασμένους στο πεδίο της μάχης!

Ήρθε η ώρα η πολιτεία να τηρήσει τις νομοθετημένες υποσχέσεις της και να αποκαταστήσει τους συναδέλφους συμβασιούχους, που τόσο έχει ανάγκη!

Μαζί λοιπόν στον κοινό αγώνα, μαζί ακόμα και στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου η Ομοσπονδία μας απέδειξε, για ακόμα μία φορά ότι στηρίζει έμπρακτα όλους τους συναδέλφους, όπου οι μαρτυρίες μας κρίθηκαν καταλυτικές από τον εισαγγελέα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο ποινής για τους συναδέλφους και κρίθηκαν ομοφώνα αθώοι.

Να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν δόθηκε και τίποτα δεν κατακτήθηκε χωρίς μάχες και έτσι πρέπει να συνεχίσετε.

Άμεση αποκατάσταση των συναδέλφων μας συμβασιούχων πυροσβεστών!

Το αίτημά σας δεν μπορεί να περιμένει άλλο πλέον!










Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια