Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Ασπροπύργου έσωσαν γυναίκα από τα χέρια του πρώην συντρόφου της


Η γυναίκα έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης το απόγευμα της Τρίτης από τον πρώην σύντροφό της στον σταθμό Προαστιακού στον Ασπρόπυργο.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βloko.gr, o 50χρονος άρχισε να την χτυπά και να την σέρνει ώστε να την πετάξει στις ράγες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Ασπροπύργου. Στη θέα τους ο 50χρονος επιχείρησε να διαφύγει ωστόσο οι ένστολοι κινήθηκαν άμεσα προς το μέρος του. Κρατούσε στα χέρια του ανταλλακτικές λεπίδες χαρτοκόπτη και ήταν έτοιμος να τις χρησιμοποιήσει.

Ένας από τους αστυνομικούς του τράβηξε την προσοχή και ένας υπαρχιφύλακας έπεσε πάνω του, τον αγκάλιασε και μετά έπεσαν στο έδαφος με τον 50χρονο να προσπαθεί να επιτεθεί με κλωτσιές και γροθιές όμως δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις χειροπέδες.

Η 44χρονη είχε εμφανή σημάδια από τον ξυλοδαρμό στο σώμα της. Φέρεται να είπε ότι ο συλληφθείς την είχε δέσει με την τσάντα από το λαιμό και προσπαθούσε να την σύρει ώστε να την ρίξει στις ράγες ενώ ευχαρίστησε τους αστυνομικούς καθώς αν δεν έφταναν εγκαίρως ίσως να μην ζούσε.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία ώστε να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο Υπαρχιφύλακας της ΔΙΑΣ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια