Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταδικάστηκε 27χρονος για υβριστικό βίντεο σε βάρος αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη


Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επέβαλε επέβαλλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 27χρονο νεαρό που βιντεοσκόπησε αστυνομικό και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδευόμενο με υβριστικό περιεχόμενο.Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον27χρονο για εξύβριση μέσω Διαδικτύου και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Η βιντεοσκόπηση από πλευράς του δράστη έγινε στη διάρκεια βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα κοντά στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να ήταν συνεπιβάτης σε δίκυκλο το οποίο αστυνομικοί σταμάτησαν για να βεβαιώσουν παράβαση.


Όσο ο αστυνομικός, με βαθμό αρχιφύλακα, «έκοβε» την κλήση, ο 27χρονος έβγαλε το κινητό του και «τράβηξε» ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο «ανέβασε» στη συνέχεια στο instagram, συνοδεύοντάς το από υβριστικό σχόλιο κατά του αστυνομικού.

Απολογούμενος, ο νεαρός, έκανε λόγο για παρεξήγηση, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να προσβάλλει τον αστυνομικό, από τον οποίο και ζήτησε συγγνώμη.

Πηγή:cnn.gr


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποινή με αναστολή. Τον τσάκισαν λέμε. Θα πεθάνει .. από τα γέλια με την παρακμή μας.