Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Αστυνομικό Μέγαρο Αχαιας: 2ο καλοκαίρι χωρίς κλιματισμό;''


Kείμενο του Προέδρου της Ένωσης Αχαΐας Χάρη ΤσίτσικαΉδη διανύουμε ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια και οι αστυνομικοί και πολίτες στο Μέγαρο της Ερμού κινδυνεύουν να μην έχουν ούτε φέτος κλιματισμό. Άγνωστο γιατί, οι εργασίες καθυστέρησαν πάρα πολύ ( όλο το χειμώνα και άνοιξη χωρίς εργασίες) και τώρα τρέχουμε να ολοκληρώσουμε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης . 
Οι απαντήσεις της αρμόδιας μηχανικού δεν μας αφήνουν να είμαστε σίγουροι για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο και οι συνάδελφοι μας και οι πολίτες μένουν ακόμα χωρίς κλιματισμό προκαλώντας δυσμενή σχόλια εις βάρος μας. Πέρυσι είχαμε και κρούσμα θερμοπληξίας. Οι κινήσεις της τοπικής Ηγεσίας είναι φιλότιμες δεν φτάνουν όμως. 
Ήδη σήμερα κοινοποιούμε αναφορά στην εισαγγελία και στις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας γνωστοποιωντας ότι πλέον ελλοχεύουν κίνδυνοι για την υγεία όσων έρχονται στο Αστυνομικό Μέγαρο ζητώντας τόσο οδηγίες στο πως πρέπει να εργάζονται οι συνάδελφοι και παράλληλα την απόδοση τυχόν ευθυνών αν υπάρχουν!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια