Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tην Τρίτη θα διεξαχθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αθηνών


Διαβάστε την ανακοίνωση

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σε συνεδρίασή του το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, αποφάσισε τον προγραμματισμό της Ετήσιας Γενικής Συνελεύσεως, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε τον προσδιορισμό των Συνελεύσεων όπως αναγράφονται παρακάτω:

Γενική Συνέλευση την Τρίτη 14-5-2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην «αίθουσα Γεώργιος Λυγγερίδης» στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Χίου 8, Καισαριασνή).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 16-5-2024 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. 

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, ορίζεται εκ νέου ως τελευταία ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο («αίθουσα Γεώργιος Λυγγερίδης»)  με τα παρακάτω θέματα: 

  1. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού.
  2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού.
  3. Πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για έγκριση από τη Γενική Συνέλευση για διεξαγωγή αρχαιρεσιών για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπροσώπων, Ελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
  4. Τυχόν λοιπά θέματα – τοποθετήσεις μελών.   

 Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι, 

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας η οποία αποτελεί το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο, διότι πρέπει με την παρουσία κάθε συναδέλφου, την σκέψη του, τις προτάσεις του αλλά και την κριτική του, να προκύψουν οι νέοι μας στόχοι. Οι εποχές είναι δύσκολες, απαιτούν εγρήγορση, δράση και συμμετοχή, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της Ένωσής μας και του συνδικαλιστικού μας κινήματος γενικότερα.

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια