Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eυάγγελος ΜΠΟΥΖΑΣ: Συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Λαυρεωτικής!!


“Χειροπέδες” σε σπείρα που διέπραττε κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις. Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις στην περιοχή των Μεσογείων...Συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Λαυρεωτικής.

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Λαυρεωτικής!!

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί, μέλη εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Μεταξύ των άλλων κατασχέθηκαν «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες 13-05-2024 στο Σούνιο Λαυρεωτικής, από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαυρεωτικής για απόπειρα κλοπής σε οικία.

Όπως εξακριβώθηκε από την πολύμηνη παρακολούθηση του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, οι δράστες τουλάχιστον από το μήνα Οκτώβριο του 2023, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση και διαφορετική ανά περίπτωση σύνθεση, με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από οικίες και εταιρίες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων καθώς και από ανασφάλιστα ή με ανοιχτά παράθυρα οχήματα.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας μετέβαιναν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή των Μεσογείων

στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών, προέβαιναν σε διαρρήξεις οικιών και επιχειρήσεων.

Εξιχνιάσθηκαν δεκαέξι (16) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.

ΜΠΟΥΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια