Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Eπί ποδός η αστυνομία για το ιστορικό ντέρμπι που θα κρίνει το πρωτάθλημα


Ένα σενάριο που στην αρχή της σεζόν δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ούτε ο πιο τολμηρός παίκτης στοιχήματος θα πάρει σάρκα και οστά καθώς στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης ο αδιάφορος βαθμολογικά Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ο οποίος σε περίπτωση νίκης στέφεται πρωταθλητής.Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες θα κατέβουν για να τα δώσουν όλα. Ο ΠΑΟΚ για να πάρει τον τίτλο και ο Άρης για να τον στερήσει από τον αντίπαλο αν κερδίσει ή αν το παιχνίδι τελειώσει ισόπαλο.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η αστυνομία ήδη βρίσκεται σε επιφυλακή σε όλη την πόλη με χιλιάδες ένστολους να παίρνουν θέσεις ώστε να αποφευχθούν έκτροπα. Ήδη υπάρχει η σχετική απαγόρευση του Διευθυντή της Δ.Α. για απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης, καθώς και κάθε είδους πορείας ενώ χθες συνελήφθη ένα μέλος του Α.Σ. Άρηγια παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίζεται δικογραφία με αφορμή ανάρτηση ιστοσελίδας που πρόσκειται στον ΠΑΟΚ.

Υπό διαφορετικές συνθήκες αυτό το παιχνίδι θα ήταν γιορτή. Η αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων είναι τεράστια και αυτό αναγκάζει την αστυνομία να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια