Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ι.Ρ.Α. CORK Ιρλανδίας στο Ηράκλειο


Την 07/05/2024 ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Μανόλης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ και ο Ταμίας κ. Ευάγγελος ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ υποδέχθηκαν στο Ηράκλειο τον Γενικό Γραμματέα της Ι.Ρ.Α Ιρλανδίας και Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. CORK κ. PAT NUNAN συνοδευόμενος από πενταμελή αντιπροσωπεία.Η κ. Αθηνά ΣΦΑΚΑΚΗ – ΚΥΡΑΚΑΚΗ, Συγγραφέα – Ξεναγός, Επίτιμο μέλος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τους ξενάγησε, για άλλη μια φορά εθελοντικά, στο ιστορικό κέντρο Ηρακλείου, καθώς το Ανάκτορο της Κνωσού ήταν κλειστό λόγω αργίας. Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της και για την διαχρονική της συμπαράσταση στις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου.

Στο τέλος της ημέρας πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα κοινές μελλοντικές δράσεις μεταξύ των ενώσεων μας που θα περιλαμβάνουν την οργάνωση πολιτιστικών αποστολών μελών μας. Ξεκίνημα της συνεργασίας αυτής θα αποτελέσει η διαδικτυακή γνωριμία των μελών μας και ιδιαίτερα των μελών της Ι.Ρ.Α. CORK με το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας από την κ. Αθηνά ΣΦΑΚΑΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ.

Στην συνέχεια ανταλλάξαμε αναμνηστικά δώρα, με πλακέτες- λάβαρα ενθύμιο της επίσκεψης, αλλά και ρακί – βότανα της Κρητικής γης, μέσα σε ειλικρινή χαμόγελα που μας έδωσαν μεγάλη χαρά βλέποντας την ικανοποίηση των επισκεπτών, ΣΥΝΑΔΈΛΦΩΝ μας.


Πηγή: ipaheraklion.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια