Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Conference League / Τα μέτρα της αστυνομίας ενόψει του τελικού στην Opap Arena






Σύσκεψη στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Πώς θα πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια οι οπαδοί του Ολυμπιακού - Δύο ή τρεις ζώνες ελέγχων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Νέος γύρος συσκέψεων αναφορικά με τα μέτρα της αστυνομίας ενόψει του τελικού του Conference League στην OPAP Arena με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.



Η σημερινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη συμμετοχή αξιωματούχων της ΕΠΟ, της UEFA και της ΕΛ.ΑΣ. καθώς με βάση τον σχεδιασμό της αστυνομίας προκρίνεται το σχέδιο μεταφοράς των οπαδών του Ολυμπιακού μέσω των συρμών του Ηλεκτρικού με αφετηρία το γήπεδο του Ολυμπιακού.



Τελικός προορισμός αναμένεται να είναι οι σταθμοί «Πευκάκια» και «Περισσός», από όπου οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραλάβουν τους πάνω από 10.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς και πεζή θα τους πάνε μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα θα πάρουν από 9.000 εισιτήρια η κάθε ομάδα, ωστόσο οι «Βιόλα» αναμένεται να επιστρέψουν τα περίπου 5.000 από αυτά, τα οποία αναμένεται να δοθούν στον Ολυμπιακό.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναμένεται να κάνει ελέγχους εισιτηρίων από τον σταθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να επιτρέπεται η είσοδος στους συρμούς μόνο σε όσους έχουν εισιτήριο. Επιπλέον, αυξημένα θα είναι τα μέτρα τις ώρες προσέλευσης των οπαδών με δύο ή τρεις ζώνες ελέγχων, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. θα έχει απευθείας εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ μέσω drones.

Τέλος σημειώνεται ότι για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης συνδράμουν κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας καθώς και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ενώ ήδη γίνεται και συλλογή πληροφοριών μέσω της Europol.

Υπενθυμίζεται ότι χθες προηγήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και επίσκεψη αξιωματικών της ΓΑΔΑ στο Βέλγιο.

Πηγή: www.avgi.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια