Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών για τις εκλογές της Ένωσης Αθηνών


''ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ''
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές 1-4/6/2024 για την Ε.ΑΣ.Υ Αθήνας. Υποψήφιος για το ΔΣ και για αντιπρόσωπος της ένωσης στη ΠΟΑΣΥ είναι ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να έρθει να ψηφίσει στις εκλογές και με τη ψήφο του στη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ να δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας και αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και στην απερχόμενη διοίκηση του σωματείου, χειροκροτητή της κυβέρνησης.

Καλούμε το συνάδελφο που μετράει το μισθό και βλέπει ότι δεν του φτάνει για να βγάλει το μήνα. Που παλεύει για να πληρώσει το ενοίκιο ή δόση του στεγαστικού δανείου του, το ρεύμα, τα καύσιμα, τη θέρμανση, τις υποχρεώσεις των παιδιών του. Που δεν ανέχεται τη κυβερνητική κοροϊδία για την ακρίβεια στα τρόφιμα. Που δεν ανέχεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο και να στοιβάζεται στην ουρά για ατελείωτες ώρες ή να μη βρίσκει ραντεβού στα τακτικά ιατρεία, που πληρώνει για να σπουδάσουν τα παιδιά του.

Καλούμε το συνάδελφο που έχει απηυδήσει με τα κομμένα ρεπό, τα ατελείωτα και αχρείαστα μέτρα, τον μη προγραμματισμό της υπηρεσίας που τινάζουν στο αέρα τον οικογενειακό προγραμματισμό, τις μετακινήσεις ανά την Αττική ελέω υπηρεσιακών αναγκών, τη κακοσυντήρηση των οχημάτων που μας βάζει καθημερινά σε κίνδυνο, τις άθλιες συνθήκες εργασίας στους χώρους των τμημάτων που είναι υγειονομικές βόμβες και τα δεκάδες καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Καλούμε το συνάδελφο που δεν θέλει και δεν συμφωνεί με την καταστολή στις απεργίες των εργαζομένων στις διαδηλώσεις εργατών, φοιτητών, υγειονομικών και άλλων, που δεν αντέχει να μας στέλνουν μέτρα σε πλειστηριασμούς και να ξεσπιτώνουμε κόσμο για τα κέρδη των τραπεζών. Καλούμε εκείνο το συνάδελφο που ξέρει ότι δεν είναι ο απεργός, ο διαδηλωτής εχθρός και δεν θέλει να είναι απέναντι από αυτόν γιατί σε αυτόν βλέπει το/τη σύζυγο του/της, τους γονείς και συγγενείς του, τα παιδιά του, τους φίλους του.

Καλούμε το συνάδελφο που έχει αηδιάσει από το κυβερνητικό συνδικαλισμό, που υπηρετεί και η απερχόμενη διοίκηση του σωματείου, να μας ψηφίσει.

Δυστυχώς ο τρόπος που μεθοδεύτηκε η προκήρυξη των εκλογών ένα χρόνο νωρίτερα από τη λήξη της θητείας του Δ.Σ και οι πραγματικοί λόγοι της επίσπευσης απαξιώνουν περισσότερο τη συνδικαλιστική δράση στα μάτια των συναδέλφων.

Ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες που αποδεικνύουν, πώς οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού αντιλαμβάνονται τον συνδικαλισμό και τη διεκδίκηση λύσης των προβλημάτων μας, που απαξιώνουν και το σωματείο μας.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ έχει πορευτεί ξεκάθαρα όλα αυτά τα χρόνια με κρυστάλλινες θέσεις τις οποίες στηρίζει και προβάλλει, ανεξάρτητα από το συσχετισμό που διαμορφώνεται στο σωματείο ή στη ΠΟΑΣΥ και έτσι συνεχίζουμε.

Αγωνιστικά διεκδικητικά και ξεκάθαρα καλούμε κάθε συνάδελφο να μας στηρίξει στο αγώνα για να βελτιώσουμε την υπηρεσιακή καθημερινότητα μας και τη ζωή μας!!!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Πηγή: protast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια