Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Oι αστυνομικοί της Αθήνας αποφασίζουν τι συνδικαλισμό επιθυμούν


Στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών,τα μέλη θα κληθούν να απαντήσουν πέραν των άλλων και τι συνδικαλισμό θέλουν.Τους τελευταίους μήνες,μια ομάδα Αστυνομικών - συνδικαλιστών, συμπεριλαμβανομένου τον υπογράφοντα,με επικεφαλής τον Δημοσθένη Πάκο, διαφοροποιησαμε τις θέσεις μας ως προς το πως εκφράζεται και λειτουργεί το συνδικαλιστικό κίνημα σήμερα.

Ο σκοπός μας είναι να αλλάξει ο συνδικαλισμός στην ΕΛ.ΑΣ.Το εγχείρημα είναι δύσκολο διότι έχουμε απέναντι ένα σύστημα με παθογένειες ετών.

Ομως είμαστε βέβαιοι πως,με την στήριξη των συναδέλφων μας,δουλεύοντας ταπεινά, χωρίς παχιά λόγια , μακριά απο γραφικότητες θα πετύχουμε τον σκοπό μας.Ετσι θα δώσουμε απαντήσεις στις τηλεπερσώνες-συνδικαλιστες,σε συνδικαλιστές που απέχουν παρασάγγας απο τα προβλήματα των συναδέλφων μας, διότι έχουν πολλά ετη να υπηρετήσουν σε μάχιμες υπηρεσίες.

Σε αυτούς που προωθούν το ρουσφέτι και αναγκάζουν τους συναδέλφους να γίνουν επαίτες προκειμένου να "φτιαχτούν".Σε αυτούς που διεκδικούν για τους λίγους και όχι για όλους και τέλος σε αυτούς που αντί να έχουν προτάσεις, επενδύουν στην τοξικότητα λυμαινοντας το συνδικαλιστικό κίνημα.

Με υπερηφάνεια ζητώ την στήριξη σας στις εκλογές της ΕΑΣΥΑ

Αντώνης Βλάχος υπηρετων ΔΙΑΣ Αθηνών Μέλος Δ.Σ. ΕΑΣΥΑ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια