Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τέσσερις συλλήψεις από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε Άγιο Παντελεήμονα και Κυψέλη


Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 18-5-2024 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., -2- αλλοδαποί, ηλικίας 21 ετών, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους, εντόπισαν τους κατηγορούμενους, να επιβαίνουν σε μηχανή και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης -220- γραμμαρίων και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 16-5-2024 στην περιοχή της Κυψέλης, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., 2 αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 37 ετών, για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους, εντόπισαν τους κατηγορούμενους να κινούνται με όχημα και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στο πλαίσιο του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, -1.600- λαθραία καπνικά προϊόντα χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια