Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γρηγόρης Γερακαράκος για τη διαμονή Δόκιμων Αστυφυλάκων: Δέκα άτομα με μία τουαλέτα. -Ακόμα και η ντροπή ντράπηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανάρτηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων
-Διαμονή Δοκιμων Αστυφυλακων στη "κοσμοπολιτικη" Σαντορίνη. 
-Δέκα άτομα με μία τουαλέτα. -Ακόμα και η ντροπή ντράπηκε! 
-Οι υπεύθυνοι πότε;;;

 



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με την κοινοποίηση σε αστυνομικά σάιτ σκοπεύουν οι συνδικαλιστές να λύσουν το πρόβλημα; Που είναι οι αγωγές και η κινητοποίηση με σύστημα; Ο συνδικαλισμός γενικά δίνεται η εντύπωση πως είναι αδύναμος. σκόπιμα ή όχι, αυτό δίνεται η αίσθηση. Μας κοροϊδεύουν κύριοι και μας υποτιμούν και δεν τρέχει μία. τσιρκο μας έχουν κάνει στην καλύτερη. Περιμένετε να ντραπούνε ποιοι; Η ντροπή από την ηγεσία τελείωσε και μαζί της και το φιλότιμο των αστυνομικών. Οργανώστε κυριοι του συνδικαλισμού τους συναδελφους εκεί να κινηθούν νομικά. κάντε τη δουλειά σας και αφήστε τις κοινοποιήσεις.
Ο χρήστης Αποφοιτος γενικού λυκειου είπε…
Τα κονδύλια για την αστυνομία είναι προκαθορισμένα σε κάθε ετήσιο προϋπολογισμό.πολιτικη-φυσική ηγεσία και συνδικαλιστές φροντίσατε να εξανεμιστεί ο προϋπολογισμός της αστυνομίας σε ακριβές αποσπασεις των 105€ την βραδια στις ΟΠΚΕ...Γιατί πήγαν?ποιοι πήγαν? Χρειάζοταν να πάνε?Με ποια κριτήρια?Μηπως εξυπηρετήθηκε η εκλογική βάση των πολιτικών και των συνδικαλιστων μεσω της φυσικής ηγεσίας ανδρείκελο που λέει ναι σε όλα και υπογράφει τα πάντα?Ευθύνη για τα χάλια αυτά έχετε όλοι σας!Ενισχυεται η Αθήνα με αστυνομικούς από την επαρχία και στην συνέχεια το κενό στην επαρχία αναπληρώνεται με αστυνομικούς από την Αθηνα...Περιμένω έναν εισαγγελέα να επέμβει αυτεπαγγέλτως για κατασπατάληση δημοσίου χρηματος και κακοδιαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και χρηματικών πορων. Και τώρα διαρρηγνιουν τα ιμάτια τους δήθεν να προασπίσουν τους δόκιμους που θα διαμένουν σε συνθήκες γαλέρας.Η ντροπή ντράπηκε..εσείς όμως όχι.
Υ.Γ:Γιατί με τις χιλιάδες € που δαπανώνται κάθε σαιζόν για έξοδα διαμονής δεν προνοεί κανείς από τους εσάς τους φωστήρες και τους πολιτικούς ταγούς να κτιστούν ιδιοκτητα καταλύμματα στις περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλή ……Αρχή!Φυγετε οδό είναι καιρός,ας μείνουν εκεί αυτοί που τα βρήκαν,το συγκεκριμένο θα πληρωθεί Σουίτα..Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο!!!