Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΥΠΣ: Μεγάλη Δικαστική νίκη της Ένωσης Μεσσηνίας και της Ομοσπονδίας για την πληρωμή των ρεπό!!


Ανάρτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Μεγάλη Δικαστική νίκη της Ένωσης Μεσσηνίας και της Ομοσπονδίας για την πληρωμή των ρεπό!!

Γνωστοποιείται ότι το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Καλαμάτας εξέδωσε Οριστική Απόφαση σύμφωνα με την οποία μετά τις ατομικές αγωγές των συναδέλφων της Ένωσης για την πληρωμή των ημερήσιων αναπαύσεων προηγούμενων ετών, το Ελληνικό Δημόσιο υποχρεώνεται στην πληρωμή τους, αναγνωρίζοντας το ποσό των 40 ευρώ ανά ημέρα! Η εκδίκαση των αγωγών πραγματοποιήθηκε με παράσταση των ιδίων και δήλωση του πληρεξούσιου Δικηγόρου της Ομοσπονδίας μας κ. Κώστα Πενταγιώτη.
Η θετική αυτή απόφαση, που εκδίδεται για πρώτη φορά στα χρονικά, αναγνωρίζει εμπράκτως το δίκιο του έλληνα πυροσβέστη που για χρόνια τώρα εργάζεται ανελλιπώς και χωρίς την τήρηση των βασικών κανόνων εργασίας, που ορίζει η νομοθεσία μας!
Για πρώτη φορά από Ελληνικό Δικαστήριο, κρίνεται οριστικά, η αυθαιρεσία της Διοίκησης που τόσα χρόνια το μόνο που επιζητά είναι η συνεχής εργασία μέσω των επιφυλακών του προσωπικού, στερώντας το από κάθε προγραμματισμό της κοινωνικής του ζωής!
Είναι πλέον επιβεβλημένο το Υπουργείο μας να λάβει συγκεκριμένα μέτρα νομοθέτησης για την αποζημίωση των οφειλόμενων ρεπό, στην περίπτωση μη έγκαιρης χορήγησή τους, στην βάση της πρότασης που έχουμε καταθέσει.
Η βάση τέθηκε και αποτελεί οδηγό μας για την συνέχεια!
Θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!




Όλες οι αντιδράσεις:104Γεώργιος Ντίνος και 103 ακόμη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια