Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι της Εγλυκάδας για το Αστυνομικό Μέγαρο

Στους χώρους του ΚΕΤΧ είναι προγραμματισμένο να ανεγερθεί το Αστυνομικό Μέγαρο

Έντονες έχουν αρχίσει να γίνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων της Εγλυκάδας για την επικείμενη κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου στην συνοικία τους.Ήδη προ διημέρου πραγματοποίησαν συνάντηση που προκάλεσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου.

Στην συγκέντρωση έγινε ενημέρωση, παρουσία και δημοτικών συμβούλων, για τα τεράστια, όπως ειπώθηκε, προβλήματα που θα προκληθούν με την ανέγερση ενός τεράστιου κτιρίου 11.000 τ.μ.

Πως είναι δυνατόν να γειτνιάζουν σχολεία με κρατητήρια; Είναι δυνατόν στην γειτονιά μας με τους στενούς δρόμους να κυκλοφορούν καθημερινά εκατοντάδες οχήματα που θα κινούνται προς του Μέγαρο, υπαλλήλων και επισκεπτών; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που τέθηκαν στην συγκέντρωση.

Οι κάτοικοι πάντως δηλώνουν αποφασισμένοι να κινητοποιηθούν στην κατεύθυνση ανάδειξης του προβλήματος και αποτροπής του έργου.

Μάλιστα έχουν ήδη προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο συναντήσεις με φορείς και συλλόγους της περιοχής , για να τους κινητοποιήσουν και να τους ενημερώσουν.

Παράλληλα ξεκίνησε και η συλλογή υπογραφών ενάντια στην ανέγερση του Μεγάρου.

Πηγή: tempo24.news


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια