Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυνατός θόρυβος αναστάτωσε το κέντρο της Θεσσαλονίκης- Αναφορές για έκρηξη στη Ρωμαϊκή Αγορά






Ο χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει κλειστός για το υπόλοιπο της ημέρας.

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη όταν ακούστηκε ένας δυνατός κρότος σαν έκρηξη. Σύμφωνα με το thessnews.gr το απόγευμα της Παρασκευής προκλήθηκε αναστάτωση στην περιοχή όταν ακούστηκε μία δυνατή έκρηξη εντός του αρχαιολογικού χώρου της Ρωμαϊκής Αγοράς.




Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο δυνατός ήχος προκλήθηκε πιθανόν από μετασχηματιστή του ΔΕΔΗΕ, καθώς μέσα στον χώρο βρίσκεται υποσταθμός της ΔΕΗ. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικές δυνάμεις με 5 άνδρες και 2 οχήματα, δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και συνεργείο του ΔΕΔΗΕ ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του δυνατού ήχου που έμοιαζε με έκρηξη. Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία.

Ωστόσο ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ, Νίκος Παυλίδης, που επικαλείται το ΑΠΕ, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε βλάβη στον υποσταθμό και ότι ο θόρυβος προκλήθηκε από το μουσείο.

Η προϊστάμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης Ελισάβετ Τσιγαρίδα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ηλεκτρολόγος του μουσείου της Ρωμαϊκής Αγοράς θα ελέγξει τον χώρο, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός για το υπόλοιπο της ημέρας. Τόσο το μουσείο της Ρωμαϊκής Αγοράς όσο και η γύρω περιοχή ηλεκτροδοτείται κανονικά.






Πηγή: www.dnews.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια