Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώνεται η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς – «Καίει» τον σκοπό και την επόπτρια





Τα στοιχεία θα πάνε στον εισαγγελέα, που θα αποφασίσει αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες





Στα χέρια του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής αναμένεται να παραδοθεί άμεσα το πόρισμα της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών που βρίσκονταν στο Τ/Α Αγίων Αναργύρων την ώρα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, αλλά και για τον τηλεφωνητή, που απάντησε στην κλήση της.

Σύμφωνα με την εκπομπή του «MEGA», «Live News», ευθύνες διαπιστώθηκε ότι είχαν όλοι οι αστυνομικοί, με βαρύτερες να καταλογίζονται στον σκοπό και την επόπτρια. Πλέον το πόρισμα θα ενσωματωθεί στη μεγάλη έρευνα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι διερευνούν και τυχόν ποινικές ευθύνες των ενστόλων.


Σε πειθαρχικό αλλά όχι ποινικό παράπτωμα φαίνεται πως έχει υποπέσει και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης, ο οποίος κατηγορείται για «απαξιωτική συμπεριφορά» για τη φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Οι Εσωτερικές Υποθέσεις έχουν συγκεντρώσει όλο το υλικό, που έχει ζητήσει ο δικαστικός λειτουργός και μένει μόνο το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου, ώστε τα στοιχεία να πάνε πλέον στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για το αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες.

Πηγή: www.newsbeast.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια