Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τουρκία: Τραγωδία με Έλληνες – Μία νεκρή και δύο τραυματίες σε τροχαίο






Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Ουσάκ της Τουρκίας.




Τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες πολίτες συνέβη στην Τουρκία με ένα άτομο να χάνει τη ζωή του και άλλα δύο να τραυματίζονται.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης (16/5) στην περιοχή Μπανάζ του Ουσάκ και έχασε τη ζωή του ένα άτομο κι άλλα δύο τραυματίστηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Έλληνες υπήκοοι ανετράπη.


Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος

Το αυτοκίνητο που ήταν νοικιασμένο και το οδηγούσε ο 59χρονος Θ.Ε. κάτω από άγνωστες συνθήκες ενώ βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Σμύρνης – Άγκυρας έπεσε σε χαντάκι κοντά στον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής του Μπανάζ και αναποδογύρισε.


Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το δυστύχημα κάλεσαν τις Αρχές και αμέσως έφτασε στο σημείο τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Πυροσβεστική.

Οι Αρχές που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως η 67χρονη Ν.Δ., η οποία εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο έχασε τη ζωή της ακαριαία, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός Λ.Β., 63 ετών, μεταφέρθηκαν τραυματίες στο κρατικό νοσοκομείο του Μπανάζ, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το άψυχο σώμα της 67χρονης.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος yesilsivasligazetesi, η αιτία του δυστυχήματος φέρεται να είναι πως ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι. Ακόμα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οδηγός και συνοδηγός είχαν δεμένες τις ζώνες τους, ενώ η 67χρονη όχι κι αυτός ήταν ο λόγος που πετάχτηκε έξω από το όχημα.
Συνεχίζονται οι έρευνες

Στο σημείο μετέβησαν κυβερνήτης του Ουσάκ, Τουράν Εργκιούν, ο κυβερνήτης της περιφέρειας Μπανάζ, Τζουμά Εμέτς και ο αρχηγός της επαρχιακής αστυνομίας Μεχμέτ Αλί Κολτζού.




Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο σημείο, ο κυβερνήτης του Ουσάκ δήλωσε ότι σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα, ένα άτομο έχασε τη ζωή του και δύο άτομα τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της ανατροπής του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες πολίτες.

Οι Αρχές σύμφωνα με το usakesnafhaber συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.




Πηγή:










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια