Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Δεν είμαστε Είλωτες είμαστε απόφοιτοι της Σχολής Αστυφυλάκων''


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη
Το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής Αστυνομίας οι απόφοιτοι της δεύτερης παραγωγικής σχολής ( μετά την ΣΑΕΑ) σύμφωνα με το νόμο σήμερα ασφυκτιά.

Οι διαχρονικές ιδεοληψίες υψηλόβαθμων αποφοίτων της σχολής Αξιωματικών, πολιτικών και συνδικαλιστικων παραγόντων έφεραν στο μη παρεκει τους αποφοίτους της σχολής αστυφυλάκων.

Είμαστε νέοι που κατέκτησαν με τον αγώνα τους και την εισαγωγή τούς μέσω πανελλαδικών εξετάσεων δικαιώματα όπως και κάθε ένστολος παραγωγικής σχολής.

κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη κύριε Αρχηγέ και κύριοι εκπρόσωποι του συνδικαλισμού που αποφοίτησατε από την Ιστορική αυτή σχολή τα προβλήματα μας είναι πολλά και φλέγοντα.

Εδώ και 29 χρόνια η σχολή μας συνεχώς υποβαθμίζεται με την ανοχή όλων σας.

Δώστε ένα τέλος.
Η αναβάθμιση τής αστυνομίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την σχολή αστυφυλάκων.
Αναβάθμιστε τις εγκαταστάσεις των σχολών μας, αναγνωρίστε τα δικαιώματα σπουδών , μεταπτυχιακων τίτλων καί εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Προχωρήστε στην αναμόρφωση του βαθμολογιου έτσι ώστε η σχολή μας να παρέχει σταδιοδρομία εξέλιξη και εξειδίκευση στο προσωπικό ανάλογη των παραγωγικών σχολών των Ε.Δ. καταργώντας σεμινάριακες σχολές αμφιβόλου αξιοκρατίας όπως το ΤΕΜΑ η Αρχιφύλακων κλπ.


Αναμόρφωστε το μισθολόγιο μας με την ένταξη μας στην κατηγορία (Α) όπως των αποφοίτων της ΣΑΕΑ

Σταματήστε την εκμετάλλευση μας όντας δόκιμοι με μισθούς πείνας στα πλαίσια δήθεν πρακτικής εκπαίδευσης.

Οι νέοι Αστυφύλακες είναι το κύτταρο της αστυνομίας καταλάβετε το.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειλικρινά ΤΙ ΛΕΣ???? σε ποια σχολή νομίζεις οτι πέτυχες???? πως εκφραζεσαι ετσι "...καταργώντας σεμινάριακες σχολές αμφιβόλου αξιοκρατίας όπως το ΤΕΜΑ η Αρχιφύλακων κλπ." ???? απαραδεκτο και ως κειμενο και ως ιδεα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!!