Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: ''Ο αγώνας ξεκίνησε'' - Συνθήματα κατά την άφιξη του Υφυπουργού στα Ιωάννινα - Συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή (ΒΙΝΤΕΟ)


Πριν από λίγο ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων και έγινε δεκτός με συνθήματα και αποδοκιμασίες από τους αστυνομικούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΟΑΣΥ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.





Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: 

 Δυναμική απάντηση των Ενώσεων της Ηπείρου παρουσία της Ομοσπονδίας μας στα Γιάννενα για τη φτωχοποίηση της αστυνομίας. Περικοπές μόνο για μας:

        Πότε η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας;

        Πότε η αποκατάσταση των μισθών;

        Πότε η αύξηση των νυχτερινών;

        Ποτέ με εσάς στην Κυβέρνηση;

 

ΩΣ ΕΔΩ!!!

 

Η συνέχεια στην Πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024! 


Πηγή: poasy.gr


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαίρει και βασίλευε αγαπητοί συνδικαλιστές.Πολύ αργά πλέον. Τίποτα μα τίποτα δεν θα γίνει. Μεταξύ σας εκεί στην ποασύ για τον τίτλο του προέδρου βγάλατε τα μάτια μας, λέγατε ότι οι αστυνομικοί παίρνουν χρυσές αποσπάσεις και τώρα τρέχετε να μαζέψετε τα συντρίμμια που έχετε βάλει και εσείς το χεράκι σας καθώς και εσείς συναποφασίζατε με τους Ανώτατους Αξιωματικούς ποιος θα πάει που. Οι μεν ενδιαφέρονται χρόνια τώρα για την προσωπική τους ανέλιξη και εσείς για το πελατολόγιο σας... 18 χρόνια είμαι στην αστυνομία και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Φοβάμαι πως β κατρακύλα έρχεται. Καθρέφτης της κοινωνίας είμαστε και εμείς. Τώρα που έρχονται εκλογές στα σωματεία σας, Σας έπιασε ο πόνος. Πλάι για τους ψήφους γιατί είναι ορατή πλέον η απογοήτευση των συναδέλφων. Κοιτάξτε μόνο μην στο τέλος αναγκαστικά βγείτε εσείς από τις γραφειάρες σας για υπηρεσία κ αρχίσετε τα γιαπωνέζικα έθιμα μεταφορικά μιλώντας. Εν το μεταξύ τα 2500 άτομα από τα επίσημα ακόμη στα επίσημα και τα βύσματα ακόμη στα γραφεία...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι δίνεις παίρνεις σ αυτή τη ζωή... Από τη στιγμή που απαξιωσαν την ΕΛ.ΑΣ θα λάβουν αυτό που τους αξίζει , ήτοι την πλήρη απαξίωση τους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά από πέντε χρόνια ΝΔ σας πήρε τώρα ο πόνος να ξεκινήσετε τον αγώνα, και άλλα πέντε να πετύχετε κάτι άστε Σύντροφοι θα έχουμε βγει σε σύνταξη.