Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ικανοποίηση στους αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης για την εξιχνίαση της συμπλοκής που αναστάτωσε την πόλη




Ικανοποίηση στους αστυνομικούς της Αλεξανδρούπολης για την εξιχνίαση της συμπλοκής που αναστάτωσε την πόλη



Ο τραυματισμός δύο ατόμων και η σύλληψη έντεκα, ήταν ο απολογισμός συμπλοκής στην Αλεξανδρούπολη την Δευτέρα τα ξημερώματα. Η αστυνομία κατάφερε γρήγορα να εντοπίσει τους δράστες και να τους συλλάβει. Σε ανακοίνωσή της η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και των υπολοίπων εμπλεκομένων Υπηρεσιών(ΓΕΕ,ΤΣΦ,ΑΤ Αλεξ/πολης) για την άμεση εξιχνίαση της αιματηρής συμπλοκής και τη σύλληψη των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάφορες παραβάσεις του ποινικού κώδικα.

Ειδικότερα, ο επαγγελματισμός, τα γρήγορα αντανακλαστικά, και η παρατηρητικότητα που επέδειξαν οι συνάδελφοι μας συντέλεσαν στη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης και στη σύλληψη των δραστών οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Εμείς ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης θα επιβραβεύουμε τέτοιες πράξεις και θα στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους πρόβλημα προκειμένου οι συνάδελφοι μας μέσα από τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που δείχνουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους να συμβάλλουν κατά το μέγιστο δυνατό στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στην πόλη μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας
ΠΕΖΙΚΙΔΗΣ Παναγιώτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια