Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μία σωστή αστυνομική απόφαση που έγινε αντικείμενο κριτικής


Tις τελευταίες ώρες μέσα ενημέρωσης που έχουν ως αντικείμενο τον αθλητισμό ασκούν κριτική στην απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών για να απαγορευθεί η συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας από το οποίο θα κινήσει το απόγευμα η αποστολή της ομάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Eίθισται εδώ και πολλά χρόνια γίνονται αντίστοιχες συγκεντρώσεις ώστε οι οργανωμένοι οπαδοί να εμψυχώνουν τους παίκτες πριν από μία κρίσιμη αναμέτρηση.

Ωστόσο οι συγκεντρώσεις αυτές προκαλούν μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων ειδικά σε ώρες αιχμής όπως η αποψινή. Παράλληλα και οι συνηθισμένες μοτοπορείες των οπαδών έχουν ως αποτέλεσμα την πρόκληση κυκλοφοριακών προβλημάτων στα σημεία από τα οποία διέρχονται. Εξίσου σημαντικό είναι ότι από την απαγόρευση των συγκεκριμένων συγκεντρώσεων μειώνεται ο κίνδυνος οποιασδήποτε πρόκλησης επεισοδίων (μεμονωμένων ή γενικευμένων) με αντίπαλους οπαδούς.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ανακοινώνεται τέτοια απαγόρευση καθώς κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στις 24 Απριλίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια