Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Συνελήφθη 53χρονος για φοροδιαφυγή 200 εκατ. ευρώ - Λειτουργούσε ως "αχυράνθρωπος" για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ







Η υπόθεση φέρεται να αφορά φοροδιαφυγή της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά για τα τελευταία 13 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011 και μετά



Ένας 53χρονος συνελήφθη στην Κρήτη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρή οικονομικής φύσεως υπόθεση, την οποία ερευνά η Δικαιοσύνη και ειδικότερα η αρμόδια ανακριτική Αρχή Πειραιά ενώπιον της οποίας οδηγήθηκε ο συλληφθείς βάσει εντάλματος.












Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 53χρονος Κρητικός φέρεται να είχε "προσληφθεί" από γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ πανελλαδικής εμβέλειας ως μπροστινός για τις υπογραφές και μόνο. Λειτουργούσε δηλαδή ως "αχυράνθρωπος".

Η υπό διερεύνηση υπόθεση φέρεται να αφορά φοροδιαφυγή της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά για τα τελευταία 13 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011 και μετά.




Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του 53χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν προχθές σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο.



Οι Αρχές, αφού συνέλαβαν τον 53χρονο, τον μετέφεραν στον ανακριτή του Πειραιά ενώ στη συνέχεια κρίθηκε η προφυλάκισή του.

Πηγή: www.thetoc.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια