Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγριο ξύλο στο Αιγάλεω: Κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους, πιάστηκαν στα χέρια και παρέσυραν έναν 43χρονο





Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στις δέκα το πρωί στη μέση του δρόμου, στη συμβολή της Ιεράς Οδού και της Θηβών, στο Αιγάλεω.

Στο επεισόδιο συμμετείχαν ανάμεσα σε πέντε άτομα, τρεις που επέβαιναν σε ένα λευκό αμάξι και ένα ζευγάρι σε ένα μαύρο αμάξι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» μία 43χρονη Ελληνίδα και ένας επίσης 43χρονος Αλβανός, που είναι ζευγάρι.




Οι δυο τους δέχθηκαν επίθεση από τρία άτομα τα οποία στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο παρέσυραν τον 43χρονο, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος!


Τα θύματα στη συνέχεια διακομίστηκαν στο ΚΑΤ. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

«Ήταν τρομακτικό»

Μαρτυρία αναφέρει: «Ήταν τρομακτικό όλο αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια μας. Κάτι πρέπει να είχε γίνει μεταξύ τους πιο κάτω. Βγήκαν οι τρεις από το άσπρο αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπάνε τον έναν από το ζευγάρι που ήταν στο πίσω αυτοκίνητο, το μαύρο. Πολύ ξύλο. Και στη συνέχεια για να διαφύγουν, πέρασαν με το αυτοκίνητο από πάνω του, ενώ αυτός ήταν ήδη στο δρόμο πεσμένος».

Και συνεχίζει: «Έκανε και όπισθεν και πέρασε πάλι από πάνω του. Τα πόδια πρέπει να του τα έσπασαν παιδιά. Μάλιστα πήγε η γυναίκα να τον βοηθήσει και τη χτύπησαν και αυτή με το αυτοκίνητο. Έκαναν σαν τρελοί μετά για να φύγουν. Θα πατούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους…».





Στο βίντεο ακούγεται να λέει η γυναίκα πριν αρχίσουν να τους ξυλοκοπούν: «Εσύ μου κόβεις δρόμο…».

Πηγή:debater.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια