Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο σοβαρές κρίσεις για την αστυνομία μέσα σε επτά μήνες


Πριν προλάβει να επουλώσει τις πληγές της η Ελληνική Αστυνομία από όσα έγιναν και ακολούθησαν μετά την 7η Αυγούστου και τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, μία νέα κρίση μα απώλεια ανθρώπου έρχεται να προκαλέσει παγωμάρα στο Σώμα.

Αναφερόμαστε σε διαφορετικές περιπτώσεις ωστόσο και στις δύο υπάρχουν ευθύνες. Η εσωτερική έρευνα για την περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας προχώρησε και απομένει να δούμε τι θα συμβεί στην περίπτωση των Αγίων Αναργύρων όπου ήδη πλήρωσαν το μάρμαρο ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, ο αστυνομικός στο Κέντρο Άμεσης Δράσης και άλλοι τέσσερις αστυνομικοί.

Όσα συνέβησαν αναμένεται να αποτελέσουν παράδειγμα προς αποφυγή για όλους ώστε να μην επαναληφθούν λάθη, αστοχίες και παραλείψεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν άνθρωποι. 


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ολοι λενε για την αστυνομια, και καλως λενε γιατι ο ωχαδελφισμος και η ελλειψη σωστής εκπαιδευσης ακομα και σε αξιωματικους δινει συνεχως κρισεις. Ο αστυφυλακας οφειλει να μη δειλιαζει, να ενεργει συννομα και αποφασιστικα και χωρις "τουπε" απεναντι στον πολιτη. Αλλα το "τουπε στον πολιτη" ειναι μαλλον μάθημα που ολοι παίρνουν άριστα στην αστυφυλάκων... δυστυχως. Αντε, η αξυπ ηταν απειρη και δεν της εκοψε να εκτιμησει τον κινδυνο. Η επόπτης, που ειναι αξιωματικός γιατί δεν πονηρεύτηκε;;; Ο σκοπός γιατί δειλιασε ή καθυστέρησε; ο τηλεφωνητης του 100 νομιζε οτι ειναι υπαλληλος ΚΕΠ;
Και κατι που δε λεει κανεις αλλος. Αυτο το ρεμαλι που την είχε κακοποιήσει παμπολλες φορες και είχε ασφαλιστικά μέτρα γιατι ήταν εξω;; επρεπε να δοθει σημα για την αναζητηση και συλληψη του αμέσως με το που πήγε η κοπέλα στο τμήμα!