Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου – Ποιες κατηγορίες τον βαρύνουν


Παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου - Ποιες κατηγορίες τον βαρύνουν



Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του μετά από 11 καταγγελίες

Μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του, ο 62χρονος αρχαιοφύλακας παραδόθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Κρήτης. Εις βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες για προσβολή γενετήσιες αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.




Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς έξι παιδιών έχουν υποβάλει καταγγελίες και έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμα πέντε. Επίσης, σε καταθέσεις προχωρούν και τα παιδιά μετά την εξέτασή τους από ψυχολόγο του Νοσοκομείου Ρόδου.
Αρνείται τα πάντα ο αρχαιοφύλακας

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News, ο 62χρονος αρνήθηκε τα πάντα και είπε «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας», είπε. Πρόσθεσε δε ότι «Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά θα καταλάβω, θα πω: “κοίταξε να δεις”, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά και τα μεγάλα και τα μικρά και το Δ.Σ. δεν είχαμε ποτέ προβλήματα.»

«Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους, υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ότι αγαπημένο έχω και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά», τόνισε.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην Κρήτη. «Στην Κρήτη είμαι, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Το ξέρει η αστυνομία, η υπηρεσία μου, το ξέρουν όλοι. Ένας πολίτης νόμιμος είμαι. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια, ξέρει ότι είναι πλεκτάνη. Όταν γνωρίζει ότι είναι πλεκτάνη, το γνωρίζει ότι έπεσε μία πλεκτάνη αλλά όταν φτάσει η ώρα θα μιλήσω και εγώ. Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει συλλάβετε τον, ξέρουν που είμαι» δήλωσε την Παρασκευή.







Τι είπε ο ενδεκάχρονος για τον αρχαιοφύλακα

Ο 11χρονος κατέθεσε ότι ο 62χρονος προσκάλεσε τον ίδιο και άλλους τέσσερις ανηλίκους να πάνε στο σπίτι του, ενώ όταν ο άνδρας έμεινε μόνος μαζί του του έδειξε ένα ερωτικό βοήθημα και πορνογραφικό υλικό στο tablet.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στις 19 Απριλίου ο κατηγορούμενος τηλεφώνησε σε γνωστό του αστυνομικό και του ζήτησε να πάει εκεί να πάρει μια σακούλα που περιείχε μια πλαστική κούκλα σιλικόνης, δύο εσώρουχα και δύο ερωτικά βοηθήματα, και να τα κάψει.

Ο αστυνομικός πήγε και πήρε την τσάντα αλλά αμέσως την παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Νισύρου. Την ίδια ημέρα, με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής, έγινε έλεγχος στον χώρο όπου διαμένει ο 62χρονος με τους αστυνομικούς να βρίσκουν κρυμμένο ένα tablet.

Πηγή: www.in.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια