Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η καθοριστική συνδρομή των αστυνομικών του Α.Τ. Πόρου στην εξιχνίαση μίας διάρρηξης και μίας απόπειρας σε κοσμηματοπωλεία


Τα πέντε μέλη της συμμορίας που έκαναν κλοπές με τη μέθοδο του ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία είχαν χτυπήσει δύο φορές στον Πόρο.

Στην πρώτη περίπτωση αφαίρεσαν κοσμήματα από επιχείρηση τον περασμένο Αύγουστο. Τέσσερις μήνες μετά και πιο συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου επέστρεψαν και επιχείρησαν να κάνουν διάρρηξη σε άλλο κοσμηματοπωλείο όμως έγιναν αντιληπτοί από ιδιοκτήτη διπλανής επιχείρησης και έτσι άφησαν στη μέση τη ''δουλειά''.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου συγκέντρωσαν προανακριτικό υλικό και στοιχεία τα οποία και διαβίβασαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να εξιχνιαστούν οι κλοπές.

Οι συλληφθέντες που κατάγονται από την Αλβανία και την Τουρκία έχουν εμπλακεί σύμφωνα με την ΕΛΑΣ σε συνολικά μία κλοπή και έξι απόπειρες χρηματοκιβωτίων σε Πόρο. Δελφούς και Αργοστόλι με λεία που υπερβαίνει τις 600.000 ευρώ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια