Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μητσοτάκης: Ναι, τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί για να προστατεύσουν τον πολίτη


Ο Πρωθυπουργός κατά της διάρκεια της ομιλίας του στην έναρξη του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα γεγονότα των Αγίων Αναργύρων

«Όταν μια κοπέλα δολοφονείται έξω από αστυνομικό τμήμα σκύβουμε το κεφάλι και λέμε πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Περιστατικά όπως αυτά αμαυρώνουν αυτά που έχουμε πετύχει. Ναι, τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί για να προστατεύσουν τον πολίτη.

Οι ένστολοι οφείλουν να επεμβαίνουν αμέσως σε ένα έγκλημα που γίνεται μπροστά τους και να έχουν και τη δική μας στήριξη αν αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν νόμιμα το όπλο τους», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Αυτά τα λόγια ισχύουν πάντα σε ένα έργο σισύφειο. Θα επιμείνουμε».

«Μέχρι όλοι μας να ξεπεράσουμε τον κακό μας εαυτό», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Η πολιτική σταθερότητα καθίσταται κεντρικό ζητούμενο. Η πατρίδα δεν θα συγχωρέσει κανένα πισωγύρισμα. Στις ευρωεκλογές είναι μάχη με ευρωπαϊκό και εθνικό αποτύπωμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ.



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1) Σε περίπτωση τροχαίου και τραυματισμού του επιβάτη πολίτη ποιος θα φταίει;;
2) Σε περίπτωση επίθεσης κατά του περιπολικού και τραυματισμού (ή θανάτου) του πολίτη ποιος θα φταίει;;
3) Σε περίπτωση που κάποιος παριστάνει τον πολίτη σε ανάγκη και εκτελέσει τους αστυνομικούς εντός του περιπολικού ποιος θα φταίει;; (Και μη μου πείτε σωματικό έλεγχο πριν την είσοδο του κάθε πολίτη... Δεν κάνει, θα ξεσηκωθούν τα ΜΜΕ)
4) Σε περίπτωση που κατά τη διαδρομή προς το περιστατικό / οικία το περιπολικό βρεθεί σε τυχαίο αυτόφωρο σοβαρό επεισόδιο στο δρόμο, τι θα πρέπει να πράξουν;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΙ;ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ; ΤΟΤΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ.Π.Χ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΥ Η ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ;ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΥΜΑΤΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ Ή ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΡΑΣΤΗ;ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ (ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλως αυτο που θελω να σημειωσω με το σχολιο σημερα και ωρα 08:14 ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μνημονιο ενεργειων και εκπαιδευση για ακομα και το πιο ακραιο περιστατικο.Ολοι οι Αστυνομικοι ειναι ανθρωποι και εκεινοι εκλαψαν για την Κυριακη και εξοργιστηκαν για αυτο που συνεβη με την αδικη δολοφονια της, αλλα ειναι και επαγγελματιες και εαν γνωριζουν επακριβως τι πρεπει να κανουν σε ενα συμβαν (και στο πιο δυσκολο) θα το κανουν στο ακεραιο.Π.χ ποιον νομιμοποιουνται να μεταφερουν με το περιπολικο.Ευχαριστω.