Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεάν εξετάσεις από ιδιωτικά εργαστήρια βιοπαθολογίας για τα μέλη της Ένωσης Ν/Α


Διαβάστε την ανακοίνωση



Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας πως τα Ιατρεία του Ομίλου “ΑΙΜΟΛΗΨΗ”, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις εργαστηριακές εξετάσεις, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ όλες τις εξετάσεις με παραπεμπτικό του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στα μέλη της Ένωσής μας, χωρίς να επιβαρύνονται το αναλογούν ποσό της συμμετοχής τους (δηλαδή χωρίς την επιβάρυνση του 15%), πάντα με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Ειδικότερα, στα διαγνωστικά εργαστήρια εκτελούνται όλες οι εξετάσεις που γίνονται σε: Ορό, αίμα, κόπρανα, ούρα και βιολογικά υλικά, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (κατά τις ώρες 07:00-15:00).

Επισημαίνεται πως ο συγκεκριμένος Όμιλος συμμετέχει βάσει της εντολής του Υπουργείου Υγείας στο Πρόγραμμα Εξωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου μόνιμα και με μεγάλη επιτυχία και ακρίβεια στα αποτελέσματά του και εφαρμόζει ISO 9001.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΜΟΛΗΨΗ:ΑΙΜΟΛΗΨΗ ΛΑΥΡΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε ΖΑΜΠΕΛΗ 10 ΛΑΥΡΙΟ 2292100082
ΑΙΜΟΛΗΨΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε Λ.ΣΟΥΝΙΟΥ 23 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 2299063400
ΑΙΜΟΛΗΨΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε Λ.ΣΟΥΝΙΟΥ 79 ΚΕΡΑΤΕΑ 2299066100
ΑΙΜΟΛΗΨΗ ΓΕΡΑΚΑ ΙΑΤΡΙΚΗ Ι.Κ.Ε ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 3 ΓΕΡΑΚΑΣ 2106612444

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συναδέλφους – μέλη μας σε υπηρεσιακά ζητήματα, αλλά και μέσω συμφωνιών που κάνουμε, εξασφαλίζοντας με τη συγκεκριμένη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο της υγείας, δίνοντας μία πολύτιμη βοήθεια σε εργάζονται – υπηρετούν στα Μεσόγεια..

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της Ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την πάροχο εταιρεία.

Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της.

Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά.

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.


 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια