Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Αστακός» η Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ


Πάνω από 500 αστυνομικοί εκτιμά ότι θα βρίσκονται στο γήπεδο ενόψει του επαναληπτικού αγώναστην Τούμπα για το Conference League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Club Brugge, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευάγγελος Μουρτζίνος.Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ασφαλείας που θα λάβουν οι αρχές στη σκιά των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και τη Βελγική αστυνομία, είπε ότι περίπου 500 αστυνομικοί θα επιτηρούν πέριξ του γηπέδου της Τούμπας και της ευρύτερης περιοχής, ενώ έντονη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με βασικά σημεία τα Λαδάδικα και την Αριστοτέλους.

Παράλληλα, ο κ. Μουρτζίνος σημείωσε πως από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ έχει εδώ και μέρες αποστείλει αίτημα στην UEFA προκειμένου να μην καταφτάσουν στην Θεσσαλονίκη οπαδοί της Club Brugge για την αποφυγή οποιασδήποτε έντασης, χωρίς να έχει ακόμη λάβει απάντηση.

Ωστόσο, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Club Brugge επιβεβαίωσε το ταξίδι περισσοτέρων από 1.000 οπαδών της, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εφιστά την προσοχή. Μάλιστα, καλεί τους οπαδούς της να μην κυκλοφορούν με διακριτικά και να κινούνται ανά ομάδες.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες κατά της αστυνομίας του Βελγίου για τη «βίαιη και ρατσιστική συμπεριφορά» που υπέστησαν κατά την παραμονή τους στην Μπρυζ.

Ρεπορταζ: Βάσια Γκανάρα

Πηγή: rthess.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια