Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιακμάνης: Ναι, το περιπολικό να γίνει ταξί! Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε στο ΑΤ Αγ. Αναργύρων


Ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά εμφανίστηκε στην τηλεόραση ο Γιώργος Καλλιακμάνης, για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

Νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει την επίθεση του 39χρονου πρώην της άτυχης κοπέλας, καθώς και η τηλεφωνική συνομιλία της 28χρονης με αστυνομικό, ο οποίος στο αίτημά της απάντησε πως το «το περιπολικό δεν είναι ταξί».


«Θυμώνω πάρα πολύ. Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε έξω από το Τμήμα. Το περιπολικό, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης είναι υποχρέωση του Έλληνα αστυνομικού να κάνει το αυτονόητο. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο συνάδελφος, ήταν να της πει να τρέξει στο τμήμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής.

«Ναι, να γίνει το περιπολικό ταξί και να προστατεύσει τον πολίτη. Είναι βίντεο αυτό; Να σκοτώνει μπροστά στην σκοπιά ο δολοφόνος το θύμα; Αλίμονο! Δεν υπάρχουν λόγια…», πρόσθεσε μιλώντας στο Mega.

 

Πηγή:www.iefimerida.gr


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά κύριε υποψήφιε ευρωβουλευτά. Δούλεψε Αξ.Υπ σε τμήμα ή περιπολικό και μετά γράψε ή μίλα στα κανάλια. Και εσύ και οι άλλοι που σας βλέπουμε συχνά πυκνά στο γυαλί, αλλά δε νομίζω τόσο συχνά ως συντάκτες ή επιληφθέντες σε δικογραφίες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν υπηρετείτε εσύ, ο μπαλάσκας, ο μαυροειδάκος, ο ντούμας και οι άλλοι τηλεοπτικοι αναλυτες σε ενα προτυπο ΑΤ όπου θα φτάνουν όλα τα δύσκολα περιστατικά για να μας δείξετε πως είναι το σωστό ώστε να ακολουθήσουμε οι άλλοι ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Καλιακμάνης θεωρεί τον εαυτό του συνδικαλιστή ? Για ποιό λόγο τον έχουν εκλέξει,για να κατηγορεί τον τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης επειδή ήταν κυνικός στη δουλειά του? Που είναι το παράπτωμα του τηλεφωνητή ,δεν μας είπε? Εγώ ξέρω οτι ο συνδικαλιστής οφείλει πρώτα να ενεργεί υπέρ του συναδέλφου και μετά υπέρ για το τι πουλάει στα κανάλια.Σα δε ντρέπεται .Σε λίγο θα μας πεί οτι όφειλε ο συνάδελφος να είναι μέντιουμ.