Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;


«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
«Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε;» ρωτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ανεβάζοντας βίντεο με το χυδαία ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star Βορείου Ελλάδας την προηγούμενη Παρασκευή 12 Απριλίου, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, με ένα πρόχειρα επιτηδευμένο στυλ ώστε να μπορεί εκ των υστέρων να ισχυριστεί ότι ίσως και να υπέπεσε σε γλωσσικό ολίσθημα, αναρωτήθηκε ποιο άρθρο να χρησιμοποιήσει όταν αναφέρεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Πρόεδρο; ο; η; Λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα...» είπε ο Δημήτρης Κυριαζίδης αφήνοντας να εννοηθεί ότι δήθεν δεν ξέρει αν το σωστό είναι να χρησιμοποιήσει το αρσενικό ή το θηλυκό άρθρο όταν μιλά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας άθλια σπέκουλα με τη σεξουαλική ταυτότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την οποία ο ίδιος έχει μιλήσει ανοικτά από την πρώτη στιγμή.

Επτά ημέρες μετά την αισχρή δήλωση του Δημήτρη Κυριαζίδη ο Στέφανος Κασσελάκης επανέρχεται στο θέμα επιχειρηματολογώντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν έχει διαγράψει ακόμη τον βουλευτή Δράμας από την ΚΟ της ΝΔ ανακοίνωσε ένα «ανατριχιαστικά ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές», όπως είναι η ακριβής φράση που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι βουλευτής του. Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν.

Και συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ» γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης και συνεχίζει: «Εδώ και μία εβδομάδα, επίτηδες δε ζήτησα τη διαγραφή του. Ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή. Ο Πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας. Είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές».

Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας. Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε;

Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι βουλευτής του.
Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν.
Και συνεχίζει να είναι… pic.twitter.com/fDEWkinnmv

Πηγή: lifo.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια