Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στ. Αγγελούδης: Τι έθεσε στη σύσκεψη με Μ. Χρυσοχοΐδη


Σειρά θεμάτων που αφορούν τον δήμο Θεσσαλονίκης έθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης στη σύσκεψη που πραγματοποιείται από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την αστυνόμευση της πόλης.
Στην σύσκεψη που ξεκίνησε σήμερα το πρωί συμμετέχουν 14 δημάρχοι του νόμου, θέτοντας ο καθένας τα προβλήματα στους δήμους.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης επισήμανε «Οφείλω να ευχαριστήσω για την παρουσία του τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την αστυνομική ηγεσία. Είναι μια συζήτηση ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, και σημαντική για την πόλη. Ως δήμαρχος της πόλης έθεσα 2-3 σημεία τα οποία θεωρώ ότι εμπεδώνουν-λύνουν ζητήματα της ασφαλείας και κυρίως εμπεδώνουν το αίσθημα ασφαλείας που θα πρέπει να έχει ο πολίτης.

Περισσότερη παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές και στα πάρκα της πόλης και ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό που λέμε νεανική βία και έχουμε ξεκινήσει και ως δήμος μια προσπάθεια, με την ίδρυση του παρατηρητήριου και κατέθεσα το αίτημα να λυθούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα τα ζητήματα τα κτιριακά της πόλης. Θεωρώ τόσο το κτίριο της πλατείας δημοκρατίας η διεύθυνση ασφαλείας όσο και στην Αριστοτέλους,

θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερο να μεταστεγαστούν, το τμήμα στην Αριστοτέλους θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να μεταστεγαστεί διότι η πλατεία Αριστοτέλους και με την ανάπλαση που ετοιμάζουμε θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα μιας απρόσκοπτης κίνησης των πεζών και των πολιτών.


Ετέθησαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των δρόμων και την επικούρηση στα θέματα της φορτοεκφόρτωσης και των διπλοσταθμεύσεων».


Πηγή: karfitsa.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια