Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αχαΐα: Αγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία, «ξέρεις εσύ γιατί σε χτυπάμε»


Δύο κουκουλοφόροι, που φορούσαν και μάσκες, «σάπισαν» στο ξύλο έμπορο λευκών ειδών έξω από το κατάστημά του στην Κάτω Αχαΐα! Ο άγριος ξυλοδαρμός ενέχει στοιχεία εκβιασμού, αν και οι δράστες ήταν σιβυλλικοί την ώρα που έδερναν τον άτυχο άνδρα. Λέγοντας… «ξέρεις εσύ γιατί σε χτυπάμε», χωρίς όμως να είναι περισσότερο επεξηγηματικοί!

Οι κουκουλοφόροι επέβαιναν σε μια Mercedes και το αξιοπερίεργο ήταν ότι είχαν αρχίσει τη δράση τους από τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, στις 6 το πρωί εθεάθησαν έξω από το σπίτι ενός άλλου εμπόρου, που γειτονεύει με την οικία του θύματος. Προφανώς με έναν σμπάρο ήθελαν να πετύχουν δυο τρυγόνια, αλλά εκείνη την ώρα δεν βγήκαν από τα σπίτια τους οι δύο έμποροι και γείτονες. Τρεις ώρες αργότερα, οι θρασύτατοι μπράβοι, που μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά, επισκέφθηκαν το κατάστημα του θύματος και τον γρονθοκόπησαν στο κεφάλι, τη μύτη κι άλλα σημεία του σώματός του.

Το θύμα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του στο Αστυνομικό Τμήμα της Κ. Αχαΐας, που έχει ήδη βιντεοληπτικό υλικό στη διάθεσή του και εξετάζει κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο για τον εντοπισμό των δραστών. Παράλληλα ο έμπορος κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ από χθες λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού επελήφθη η Ασφάλεια Δυτ. Αχαΐας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

πηγή: pelop.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια