Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέος Κόσμος: 43χρονος παράτησε το αυτοκίνητο με τον γιο του εντός για να μην συλληφθεί όμως του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Α.Δ.


Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης το μεσημέρι της Πέμπτης κατά τη διάρκεια περιπολίας στον Νέο Κόσμο εντόπισαν ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν. Ο οδηγός δεν υπάκουσε και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει με τους αστυνομικούς να ακολουθούν και να κάνουν σήματα ώστε να ακινητοποιήσει το όχημα.

Μπήκε ανάποδα σε δρόμους και στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητο χωρίς να τραβήξει χειρόφρενο. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι δεν σκέφτηκε στο ελάχιστο ότι εντός του αυτοκινήτου βρισκόταν ο ηλικίας 10 ετών γιος του, που δεν φορούσε ζώνη. Ο ύποπτος δεν έβαλε χειρόφρενο και ένας από τους δύο αστυνομικούς έτρεξε βλέποντάς το να κινείται ανεξέλεγκτο ώστε να το ακινητοποιήσει με το όχημα να προσκρούει εν τέοει σε ένα σταθμευμένο.

Ο άλλος αστυνομικός κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 43χρονο ασυνείδητο οδηγό και να του περάσει χειροπέδες. 

Κατά τη διάρκεια της εξακρίβωσης των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις  ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για Έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και Επικίνδυνη οδήγηση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια