Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ήθελε ταξί και πήρε τηλέφωνο το 100!







Ένας πολίτης αναζητούσε ταξί και δεν έβρισκε και αυτό που σκέφτηκε ήταν να καλέσει την Άμεσο Δράση!


Δεν πίστευε στα αφτιά της η υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας ταξί στο Ηράκλειο, όταν τα ξημερώματα την κάλεσε το... 100 για να ζητήσει ταξί! Όχι δεν είχαν ξεμείνει οι αστυνομικοί της άμεσου δράσεως κάπου κι έψαχναν μεταφορικό. Ένας πολίτης αναζητούσε ταξί και δεν έβρισκε και αυτό που σκέφτηκε ήταν να καλέσει την Άμεσο Δράση!

Όλα συνέβησαν ξημερώματα Δευτέρας. Περίπου στις 3 π.μ. ένας άντρας ελληνικής καταγωγής που μάλλον είχε καταναλώσει και λίγο αλκοόλ, πήγε στην πιάτσα του Μπεντεβή αναζητώντας ταξί. Όταν αντίκρισε την πιάτσα άδεια, είπε να καλέσει σε κάποια εταιρεία ταξί για να εξυπηρετηθεί.


Έλα όμως που δεν είχε κάρτα στο κινητό! Και κάπως έτσι σκέφτηκε λίγο περισσότερο πρακτικά από το «politically correct” και κάλεσε στο 100 ζητώντας την βοήθεια τους! Δεν είναι γνωστό πως αντέδρασε ο άνθρωπος στο τηλεφωνικό κέντρο της αμέσου δράσεως ακούγοντας το αίτημα του πολίτη, ωστόσο έδρασε εξυπηρετώντας τον. Κάλεσε ο ίδιος στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας και ζήτησε ταξί για λογαριασμό του άνδρα!

Σοκ έπαθε η υπάλληλος όταν άκουσε το «γεια σας, είμαστε από το 100» αλλά γρήγορα το σοκ μετατράπηκε σε γέλια αφού αν μη τι άλλο είναι οι επιβάτες τουλάχιστον εφευρετικοί!

Πηγή: www.neakriti.gr










Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού το είπε ο πρωθυπουργός: "και ταξί θα γίνουν". Αυτό άκουσε ο άνθρωπος και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον .....
- Πολίτης : Ναι 100 εκεί ;
- Τηλεφωνητής 100 : Άμεση δράση θέση 1. Παρακαλώ.
- Πολίτης : Μου τελείωσε η κάρτα. Είμαστε σε μπάτσελορ με τους φίλους μου και άργησαν τα κορίτσια από το στριπτιτζάδικο. Μπορείτε να καλέσετε να δείτε τι έγινε ;
- Τηλεφωνητής 100 : Δεν γίνεται αυτό κύριε. Η γραμμή είναι άμεσης ανάγκης. Δεν είναι επέκταση υπολοίπου, ούτε πληροφορίες ΟΤΕ.
- Πολίτης : Πώς με ειρωνεύεστε ; Τώρα θα πάρω τηλέφωνο στα κανάλια. Αν έπαθαν κάτι τα κορίτσια θα βγείτε σε διαθεσιμότητα και δικαστήρια όλοι σας.
(Ο τηλεφωνητής τα μεταφέρει στους προϊσταμένους του). Μετά από λίγη ώρα.....)
- Στριπτιτζάδικο : Καυτά κορίτσια live strip show παρακαλώ .
- Τηλεφωνητής 100 : Γειά σας από την άμεση δράση καλώ.
- Στριπτιτζάδικο : Έγινε κάτι ;
- Τηλεφωνητής 100 : όχι απλά τα κορίτσια για το live show στο μπάτσελορ του κου ΤΆΔΕ άργησαν, ανησύχησε, δεν είχε κάρτα και πήρε εμάς.
- Στριπτιτζάδικο : Χάλασε το αμάξι που τις μετέφερε και δεν είχαν και μετρητά πάνω τους, οπότε καταλαβαίνετε.
- Τηλεφωνητής 100 : Δώστε μας τη διεύθυνση κύριε και θα τα πάμε εμείς τα κορίτσια στο μπάτσελορ με περιπολικό, για να φτάσουν ασφαλή. Μην πάθουν κάτι στο δρόμο και μας βγάλουν διαθεσιμότητα και δικαστήρια.
- Στριπτιτζάδικο : Μα καλά και οι κλέφτες, οι δολοφόνοι ;
- Τηλεφωνητής 100 : Μπορούν να περιμένουν. Ας ασχοληθούν άλλοι με αυτούς. Εμείς είμαστε πρώτα στην εξυπηρέτηση του πολίτη.
Καληνύχτα ΕΛΛΑΔΑ !