Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε αντιφάσεις έπεσαν οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν από τους Αδιάφθορους


O ένας από τους δύο αστυνομικούς που συνελήφθησαν για παράβαση καθήκοντος, ψευδή κατάθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων την Παρασκευής από τους Αδιάφθορους Υπηρετεί σε Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής του Πειραιά και ο δεύτερος σε Α.Τ. της Δυτικής Αττικής και έχει τεθεί σε αργία από τον Ιανουάριο.
Ο πρώτος φέρεται να υποστήριξε ότι πήγε στο κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα κατόπιν πληροφορίας για διακίνηση μεταναστών και πως δεν ενημέρωσε τον Διοικητή του ο οποίος ανέφερε ότι ουδέποτε έδωσε εντολή στον εν λόγω αστυνομικό να πάει εκεί.
Ο δεύτερος αποφάσισε να τηρήσει το δικαίωμα της σιωπής.
Μαζί τους εκείνο το πρωινό βρισκόταν και ένας ακόμη άνδρας ο οποίος όταν αντιλήφθηκε ότι ο ιδιοκτήτης κάλεσε σε βοήθεια το έβαλε στα πόδια πριν φτάσουν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο επιχείρησαν να μπουν είπε στους Αδιάφθορους  ότι οι δύο αστυνομικοί και ο τρίτος άνδρας ετοιμάζονταν να κάνουν ληστεία καθώς πριν από ένα μήνα τον είχαν ληστέψει τρία άτομα που κινήθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο.
0ι δύο συλληφθέντες έπεσαν σε αντιφάσεις απαντώντας σε ερωτήσεις για το μέσο μεταφοράς που χρησιμοποίησαν και για το άτομο που διέφυγε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια