Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Κονταρίδης: Συντονισμός μηδέν, ετοιμότητα μηδέν και δεν βλέπω σοβαρές διαφοροποιήσεις τουλάχιστον όχι ακόμα


Ανάρτηση του Χρήστου Κονταρίδη με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στη Θεσσαλονίκη

Απόλυτο χάος στην Θεσσαλονίκη. Πρώτα κάποιοι χτυπούν δύο που κυκλοφορούν, μετά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχεται προπηλακισμούς, μετά ένας αστυνομικός δέχεται επίθεση (που είναι οι υπόλοιποι αστυνομικοί που θα έπρεπε να είναι εκεί, δεν το καταλαβαίνω, ούτε γιατί ο συνάδελφος δεν αμύνθηκε όπως έπρεπε) και του παίρνουν το πηλίκιο. 
Μετά η πόλη μπαίνει για ώρες σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, μετά πάλι γίνονται προσαγωγές που καμία δεν μετατρέπεται σε σύλληψη και τώρα όλοι εμείς που ελπίζουμε γυρίζουμε στα ίδια: Η Αστυνομία δεν πάει καλά και μαζί της η ασφάλεια όλων μας, αν και ελπίζουμε κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή. Συντονισμός μηδέν, ετοιμότητα μηδέν και δεν βλέπω σοβαρές διαφοροποιήσεις τουλάχιστον όχι ακόμα.
Αυτό που βλέπω είναι πως η αστυνομία εξελίσσεται σε μια ιδιότυπη security ισχυρών, ενώ είδα την ύψιστη γελοιότητα να ευχαριστούν την ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία του Σώματος (το σ μάλλον πρέπει να είναι μικρό) σε έναν γάμο ομοφυλοφίλων, πρακτική που δεν ξέρω εάν είναι νέα πάντως σίγουρα είναι απαράδεκτη (για να μην πω γελοία και δεν είμαι political correct).




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΛ.ΑΣ είναι νεκρή εδώ και χρόνια. Όσο πιο γρήγορα το χωνέψουμε, τόσο το καλύτερο για να αναγεννηθεί.