Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Σοβαρά επεισόδια στο Δημοτικό Ωδείο στη συναυλία της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ- Χημικά και μάχες σώμα με σώμα



Ομάδα διαμαρτυρόμενων Λαρισαίων, μεταξύ αυτών και στελέχη του ΚΚΕ, οι οποίοι αντιτίθενται στην παρουσία των Αμερικανών συγκεντρώθηκαν έξω από το ΔΩΛ-Επενέβησαν τα ΜΑΤ.



Επεισόδια εκτεταμένης έντασης έλαβαν χώρα το βράδυ της Τέταρτης (27/3) στη συναυλία της στρατιωτικής ακαδημίας των ΗΠΑ που φιλοξενείται στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Σύμφωνα με το Onlarissa, έξω από το κτήριο συγκεντρώθηκε ομάδα διαμαρτυρόμενων Λαρισαίων, μεταξύ αυτών και επιφανή στελέχη του ΚΚΕ, οι οποίοι αντιτίθενται στην παρουσία των Αμερικάνων και συγκεκριμένα στην διεξαγωγή της εν λόγω συναυλίας.


Μάλιστα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία και ενώ στην αρχή η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική ξαφνικά κάποια άτομα επιχείρησαν να εισέλθουν στο ΔΩΛ, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο, καθώς οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους κρατήσουν εκτός του κτηρίου. Μάλιστα έγινε και ρίψη καπνογόνων.

Πηγή: www.thetoc.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια