Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ ο Χρήστος Κέλλας - ''Ο Έλληνας Αστυνομικός, καθοριστικός παράγοντας ευνομίας και δημοκρατίας''


Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας έδωσε το παρών στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

«Με χαρά ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στο Γενικό Συμβούλιο των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων της Ομοσπονδίας. Οι αστυνομικοί μας, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πολιτεία και την κοινωνία, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες. Τιμούμε και στεκόμαστε με σεβασμό στη μνήμη όλων των αστυνομικών που “έπεσαν” εν ώρα καθήκοντος και είμαστε ευγνώμονες για το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας».Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη δήλωση του βουλευτή ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στο πλαίσιο του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με θέμα την ανάδειξη των προβλημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανθρώπινου δυναμικού της.
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, ο Επιτελάρχης, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, ο Επικεφαλής της ΓΑΔΑ, Υποστράτηγος Ιωάννης Σκούρας και ο Διοικητής Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Φώτης Ντουίτσης.
Παρεβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος και το μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων Ισότητας Π.Ο.ΑΣ.Υ. Σοφία Βαγενά και Ιωάννης Κόκκαλης.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον κ. Χρυσοχοίδη, όσο και με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, στο πρόσωπο των οποίων συνεχάρη το δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχόμενος “δύναμη και επιτυχίες” στο δύσκολο έργο τους.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Κέλλας, επεσήμανε:
«Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος και της έννομης τάξης. Η προσφορά και οι θυσίες των αστυνομικών για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας είναι ανεκτίμητες και διαχρονικές. Η Νέα Δημοκρατία στέκεται, σταθερά, στο πλευρό των Αστυνομικών, προάγοντας την επικοινωνία μεταξύ των θεσμών και συμβάλλοντας στην ανταπόκρισή τους στις προσδοκίες της κοινωνίας. Με ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και ειλικρινές πνεύμα συνεργασίας, είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να διορθώσουμε και να επιλύσουμε κάθε δίκαιο αίτημά τους. Τιμή και υπερηφάνεια για τον Έλληνα Αστυνομικό».



Πηγή: tinealarissa.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια