Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης στηρίζει τον αγώνα για ενίσχυση των Νοσοκομείων του Λασιθίου


Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης σε ανακοίνωση της εκφράζει την στήριξή της στον αγώνα για ενίσχυση και στήριξη των Νοσοκομείων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας και αναφέρει ότι θα συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024.Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης:


Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τη συμπαράσταση της στον κοινό αγώνα για αξιοπρεπή παροχή υγειονομικών υπηρεσιών σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου.

Διεκδικώντας το αυτονόητο, το δικαίωμα για ασφάλεια και δωρεάν υγεία, μέσα από τα κρατικά νοσοκομεία της χώρας.

Εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για την υποστελέχωση των Νοσοκομείων του Νομού Λασιθίου, Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας, με συνέπεια την προβληματική λειτουργία βασικών κλινικών και την διακοπή των χειρουργείων.

Το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό όχι μόνο για τους πολίτες του Ν. Λασιθίου που θα ταλαιπωρηθούν μετακινούμενοι σε άλλες δομές, αλλά για ολόκληρη την Κρήτη, αφού θα επιβαρυνθεί με τον φόρτο των ασθενών και των χειρουργείων που θα προκύψουν.


Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 και στηρίζουμε τον αγώνα για ενίσχυση και στήριξη των Νοσοκομείων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Σητείας.                     


Πηγή: creta24.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια